Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 12:45
kruszynkaa napisał(a): Witam przyjmę aparat cyfrowy sprawny, najchętniej na karty SD/SDHC aparat potrzebny dla dziecka więc nie mam wielkich wymagań. Oferuję słodkości lub inny wymiennik do 50zł. Temat dość pilny-prezent pod choinkę :-). Pozdrawiam Kasia

Tez mam aparat tanio pod nr 665171169
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 13:38
~Darcia napisał(a):
~Kosmetyczka napisał(a): Oddam bardzo dużo nowych Oryginalnych perfumek firmy Avon :) Mogą być jako prezent Świąteczny ! Perfumki Tylko damskie! Każda 20 zł lub karta Play o takiej wartości !

- Pur Blanca Biała 2 sztuki
- Pur Blanca Biała
- Perceive niebieska
- Perceive zielona
- Celebre
- Red Dress
- Miami Party
-Ballour Beauty (nowosc)

Dodatkowo oddam takie rzeczy jak żele pod prysznic, perełki brązujące balsamy do ust, maseczki do twarzy wszystko nowe ! Smakołyki do dogadania ! Polecam !

Można kontakt ?
Również jestem zainteresowana perfumami,proszę o nr.telefonu lub o kontakt ze mną pod nr.507 250 065
~ania2426 niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 15:13
tor samochodowy,cena 15zł. lub zamienniki do uzgodnienia
tel:698 990 933[img=1355840010_sm74svq.jpg]
~aaa niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 15:38
hej ma ktoś do sprzedania płytę z Michelem Jacksonem lub coś z jego podobizną?proszę o kontakt 603-357-911
~ania2426 niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 15:43
tor samochodowy"spider-man",15zl lub zamienniki do uzgodnienia
tel:698 990 933[img=1355841781_1utxy1n.jpg]
~Edyta niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 15:44
Oddam dwie gry w idealnym stanie,dwa razy użyte,nietrafiony prezent, brak jedynie foli na pudełkach.Zamienniki do dogadania.Polecam.Mój nr 665 253 444[img=1355841847_yxg7l5n.jpg]
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 15:47
czy tor spider man jest na pilot do sterowania? czy jakieś autka są do tego?
~ niezalogowany
18 grudnia 2012r. o 15:48
a czy robot aktualny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.