~ napisał(a): kruszynkaa napisał(a): Witam przyjmę aparat cyfrowy sprawny, najchętniej na karty SD/SDHC aparat potrzebny dla dziecka więc nie mam wielkich wymagań. Oferuję słodkości lub inny wymiennik do 50zł. Temat dość pilny-prezent pod choinkę :-). Pozdrawiam Kasia
Tez mam aparat tanio pod nr 665171169
Do Pana rano dzwoniłam :-) Chodzi o ten aparat Benq prawda? Na razie zbieram oferty żeby przedstawić bratowej i Ona podejmie decyzję. Proszę jeszcze tylko powiedzieć gdzie w razie czego aparat byłby do odebrania i czy mam rozumieć, że cena aparatu będzie do 50zł? Pozdrawiam
Dopisane 18.12.2012r. o godz. 16:44:
~Maja napisał(a): kruszynkaa napisał(a): Witam przyjmę aparat cyfrowy sprawny, najchętniej na karty SD/SDHC aparat potrzebny dla dziecka więc nie mam wielkich wymagań. Oferuję słodkości lub inny wymiennik do 50zł. Temat dość pilny-prezent pod choinkę :-). Pozdrawiam Kasia
Witam ! Mam fajny aparat z Olympusa kolor srebrny zgrabny z papierami karta pamieci kablem kamera jest jakies tam bajery tez :) 5.0 mpx
Witam ponownie, proszę mi powiedzieć gdzie ewentualnie aparat byłby do odbioru i oczywiście czy jest on w 100%sprawny (chodzi mi o sprawność techniczną)? Na chwilę obecną zbieram propozycje i jak bratowa podejmie decyzję to zadzwonię aby Pana/Panią poinformować. Pozdrawiam Serdecznie i dziękuję za kontakt:-)