Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~janek niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 12:30
pilnie przyjmę jakiekolwiek drzewo do palenia
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
351
#bambo nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 12:30
Mam do oddania spodnie ciążowe za pampersy dada 2 oraz za 2 paczki chusteczek pajacyka na 6 -9 miestęcy strój mikołaja. Wiecej pod 724998231
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 14:04
~eL napisał(a):
~Maja napisał(a): Mam fajny mikser z misą w pudełku moze komus na swieta się przyda, stan idealny wizualnie jak i technicznie do miksera są jakies tam bajery jak blender ! 25 zł lub jakies smakołyki :)

mieszkam w bc w rynku w kazdej chwili mozna ;)

Tylko w jaki sposób mogę się umówić? tutaj na forum?? Jeśli można, to proszę o tel., zadzwonię.

724 565 329 :)
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 14:06
~ napisał(a):
~Kasia napisał(a):
~Kosmetyczka napisał(a): Oddam bardzo dużo nowych Oryginalnych perfumek firmy Avon :) Mogą być jako prezent Świąteczny ! Perfumki Tylko damskie! Każda 20 zł lub karta Play o takiej wartości !

- Pur Blanca Biała 2 sztuki
- Pur Blanca Biała
- Perceive niebieska
- Perceive zielona
- Celebre
- Red Dress
- Miami Party
-Ballour Beauty (nowosc)

Dodatkowo oddam takie rzeczy jak żele pod prysznic, perełki brązujące balsamy do ust, maseczki do twarzy wszystko nowe ! Smakołyki do dogadania ! Polecam !

proszę o podanie nr telefonu

Czy poda Pani jakiś kontakt do siebie w sprawie tych kosmetyków z Avonu?

Zostały Tylko Pure Blanci i Miami Party reszta sprzedane !
~Tomek niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 17:50
witam poszukuje telefon moze ktos posiada jakis do 100zl lub za jakies zamienniki moj nr gg43918606
~ niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 18:09
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~Kasia napisał(a):
~Kosmetyczka napisał(a): Oddam bardzo dużo nowych Oryginalnych perfumek firmy Avon :) Mogą być jako prezent Świąteczny ! Perfumki Tylko damskie! Każda 20 zł lub karta Play o takiej wartości !

- Pur Blanca Biała 2 sztuki
- Pur Blanca Biała
- Perceive niebieska
- Perceive zielona
- Celebre
- Red Dress
- Miami Party
-Ballour Beauty (nowosc)

Dodatkowo oddam takie rzeczy jak żele pod prysznic, perełki brązujące balsamy do ust, maseczki do twarzy wszystko nowe ! Smakołyki do dogadania ! Polecam !

proszę o podanie nr telefonu

Czy poda Pani jakiś kontakt do siebie w sprawie tych kosmetyków z Avonu?

Zostały Tylko Pure Blanci i Miami Party reszta sprzedane !

Pani jest jakaś niepoważna! Chyba ze trzy osoby prosiły Panią o nr telefonu, by zakupić kosmetyki, A Pani nie dość, ze nie podała ŻADNEGO kontaktu do siebie, to teraz radośnie się odzywa, pisząc co jest i ciesząc się, ze reszta sprzedana! Dziwię się, jak z takim podejściem, cokolwiek udało się Pani sprzedać!
6998
#anulka1073 nieaktywny
19 grudnia 2012r. o 18:48
anulka1073 napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ania2426 napisał(a): jasne,ze mozna:)
a ktora spodniczke?

Taka jeansowa krótka z odzierzy tam :) co pisała Pani czy ja rezerwuje czy nie. jest Pani z bc ?

ale to nie bylo moje ogloszenie

Witam to moje ogłoszenie. jestem z Chojnowa ale poczta mogę wysłać :) Dopisane 19.12.2012r. o godz. 07:26:
anulka1073 napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ania2426 napisał(a): jasne,ze mozna:)
a ktora spodniczke?

Taka jeansowa krótka z odzierzy tam :) co pisała Pani czy ja rezerwuje czy nie. jest Pani z bc ?

ale to nie bylo moje ogloszenie

Witam to moje ogłoszenie. jestem z Chojnowa ale poczta mogę wysłać :) proszę o kontakt sms iż jestem w pracy 669217101

Halooo! Nie podała Pani nr tel. I adresu
~ToRBA do cyfrowych lustrzanek wraz z osp niezalogowany
19 grudnia 2012r. o 18:52
Oddam nowa z metką torbę na lustrzankę.Podaję linka do torby jest taka jak na zdjęciu,waluta do uzgodnienia 725 843 240.http://www.cyfrowe.pl/aparaty/torba-golla-razo-170slr-ciemno-niebieska.html
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza