~ napisał(a): mam roletę bambusową,wym. 140 cm/180 cm .Stan bardzo dobry.Roleta posiada" stoper " (chodzi o możliwość rozwinięcia/zatrzymania długości rolety "na życzenie") Ściemnia pomieszczenie .
cena 10 zł.,lub równowartość piwko lub słodycze.
posiadam lampę kuchenną,białą,z motywem czarnych kwiatów.Klosz jest szklany ,falowany,śr.ok.50 cm.Wysokość lampy regulowana sprężyną.
Stan bardzo dobry.cena 5 zł.lub równowartość piwko lub słodycze.
info,tel.508 372 828
~ napisał(a): mam roletę bambusową,wym. 140 cm/180 cm .Stan bardzo dobry.Roleta posiada" stoper " (chodzi o możliwość rozwinięcia/zatrzymania długości rolety "na życzenie") Ściemnia pomieszczenie .
posiadam lampę kuchenną,białą,z motywem czarnych kwiatów.Klosz jest szklany ,falowany,śr.ok.50 cm.Wysokość lampy regulowana sprężyną.
info,tel.508 372 828
~ napisał(a):~ napisał(a): mam roletę bambusową,wym. 140 cm/180 cm .Stan bardzo dobry.Roleta posiada" stoper " (chodzi o możliwość rozwinięcia/zatrzymania długości rolety "na życzenie") Ściemnia pomieszczenie .
info,tel.508 372 828
WITAM MOGĘ PROSIC O ZDJĘCIA TEJ ROLETY???