Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

7489
#aga500 nieaktywny
4 stycznia 2013r. o 23:45
anulka1073 napisał(a): szukam tanio ładnej sukni ślubnej [email protected]

wysłałam pani maila z propozycją. [img=1357339542_fitn4wi.jpg]

;-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
4 stycznia 2013r. o 23:55
Niebawem walentynki, więc mam coś fajnego na prezent: ramka serce z empiku. Oddam za ciekawą książkę (Wharton, Vonnegut, Pratchett..) lub 5zł :) [img=1356314740_dkgtpwl.jpg]Dokładniej "Fotoklips ramka" za 13,99zł :)

www.agakryspin.com
~ niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 0:55
~ napisał(a): przyjmę puszki po mleku dla dzieci, słoiki po kawie i zwykłe o nietypowych kształtach. zamienniki do uzgodnienia [email protected]

nadal poszukiwane, mogą być z naklejkami
~ niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 6:33
witam poszukuje stolu kuchennego moze ma ktos na zbyciu chetnie odkupie
~sylwia niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 10:49
sprzedam ps2 z grami z dwoma padami za kwotę 200 zł wszystko sprawne więcej info [email protected]
~ niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 12:40
~ napisał(a): mam roletę bambusową,wym. 140 cm/180 cm .Stan bardzo dobry.Roleta posiada" stoper " (chodzi o możliwość rozwinięcia/zatrzymania długości rolety "na życzenie") Ściemnia pomieszczenie .
cena 10 zł.,lub równowartość piwko lub słodycze.

posiadam lampę kuchenną,białą,z motywem czarnych kwiatów.Klosz jest szklany ,falowany,śr.ok.50 cm.Wysokość lampy regulowana sprężyną.
Stan bardzo dobry.cena 5 zł.lub równowartość piwko lub słodycze.
info,tel.508 372 828

można prosić zdjęcie klosza na [email protected]
4579
#marceli nieaktywny
5 stycznia 2013r. o 13:52
~iwona napisał(a):
daro8686 napisał(a):
~iwona napisał(a):
daro8686 napisał(a): Przyjmę fotelik samochodowy od 9-18 kg jak ktoś posiada proszę pisać na forum:)
a jaki mianowicie pana interesuje jednoczęściowy czy dwu zmieniający puźniej na samą podstawkę ?bo jak dziecko jest małe to ja mam takie jedno częściowe za 30 zł.

halo proszę o kontakt 661047947 odp na sms
mój nr bo niemam nic na kącie 721278632

bardzo prosze o zdjecia spacerówki
~Piotrek niezalogowany
5 stycznia 2013r. o 14:49
Witam poszukuje akwarium 50-60L moze byc proste, profilowane z pokrywa lub bez. Tel 782 641 310
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza