Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~NOWA TOALETA PRZENOŚNA niezalogowany
23 stycznia 2014r. o 23:08
Do sprzedania nowa toaleta przenośna w oryginalnym opakowaniu renomowanej marki Thetford Rocktrail z pojemnym zbiornikiem na nieczystości - fekalia. Idealna dla osób starszych, pod namiot, w podróży, na Yacht itp. GRATIS komplet płynów! :)Cena jaka mnie interesuje 200 zł (do negocjacji). Wartość tej toalety to 250 zł.
Tel: 531 216 783 Polecam![img=1390409990_0q0960o.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 4:22
Witam.
Szukam kuchenki gazowej czteropalnikowej z elektrycznym piekarnikiem...Może ktoś ma do sprzedania .

Wiadomości proszę zostawiać pod postem.

Pozdrawiam
~ niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 9:33
mam do sprzedania kuchenkę ale z piekarnikiem gazowym może być?
~drewniana kolejka niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 9:54
100 elementow,stan bdb,wagoniki,lokomotywy,toey,zwjerzatka domki,drzewka,znaki,szlaban,wszystko drewniane.Fotki na.mms bo tu nie wchodza.Cena 100 zl,nowa kosztowala prawie 300 zl,polecam
~rafał niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 11:10
ja mam taką kuchenke piękną mastercooka z piekarnikiem elektrycznym , w bardzo dopbrym stanie w pelni sprawna , oddam za 80 pln , telefon do mnie 603322393
~SEBO niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 11:40
~drewniana kolejka napisał(a): 100 elementow,stan bdb,wagoniki,lokomotywy,toey,zwjerzatka domki,drzewka,znaki,szlaban,wszystko drewniane.Fotki na.mms bo tu nie wchodza.Cena 100 zl,nowa kosztowala prawie 300 zl,polecam

.
.
nie podal pan numeru telefonu ani kontaktu , jestem zainteresowany tym ogloszeniem , prosze o info ewentualnie jakies mmmsy na nr 603322393 , pozdr.
~Karol niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 11:44
Mam do sprzedania piekny telewizor 29 cali firmy LG , w pelni sprawny mało uzywany, ten co na zdjęciu. Cena 50 zł
Tel kontaktowy 603322393
~Karol niezalogowany
24 stycznia 2014r. o 11:46
~Karol napisał(a): Mam do sprzedania piekny telewizor 29 cali firmy LG , w pelni sprawny mało uzywany, ten co na zdjęciu. Cena 50 zł
Tel kontaktowy 603322393

[img=1390560397_06syjvp.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza