Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~naroznik niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 17:34
~naroznik kuchenny napisał(a): Stan bdb cena 190 zl 665897911[img=1390490229_6ma7m7w.jpg]
NOWA CENA 150ZŁ!z dowozem w mieście!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 18:33
agak napisał(a): Sprzedam Tomb Raider Ultimate Edition za 20zł, polecam! :)[img=1390670370_ilmjp0e.jpg]

kontakt: [email protected]

www.agakryspin.com
11566
#kejti23 nieaktywny
25 stycznia 2014r. o 18:35
witam posiadam do oddania za paczkę pampersów dada 4 fotelik samochodowy firmy baby merc w kolorze niebiesko czarnym z osłonką na nóżki, wkładką dla noworodka. posiada tzw.budę ;) stan idealny synek był w nim przewożony jedynie ze szpitala do domu :) od 0 do 9kg.

zainteresowanym mogę wysłać zdjęcie na maila.

Zmoderowano 25.01.2014 godz.20:06 - powód: caps lock (moderator)
~Mmm niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 18:58
Wiecie co ludzie mysle.ze jestescie tak zdesperowani i tak zalosni ze az zal,jestescietakie zlotowy ze szok.Dajcie spokoj! Albo jak.sie kurde nie znacie to zasiegnijcie.najpierw wiedzy! Nie porownujcie ofert nie znajac jakosci czy firmy.Jak mnie to wkurza! Ktos wystawi lalke za 50 zl a wy ze nowa mizna kupic za 5 zl ! No mozna ale jaka??!!!! Na.kazde kgloszenie macie swoje pierdo lamento.!sa rzeczy kryginalne i sa zwykle.Sa mercedesy i sa maluchy.Sa materace za 100 zl.i sa za 5 tysiecy! Nawet ta kolejka.Juz jakis moher stwierdzil ze nowa mozna kupic za 150 zl! Prosze mi kupic 10 takich brio po 150 zl to ja chetnie wezme zaplace i zarobie na tym! Same.tory jedna sztuka kosztuja 30 zl!! Nie.mowiac o kolejkach.

http://m.mall.pl/pociagi-lokomotywy-drewniane/brio-kolejka-drewniana-przewoz-towarowy

Tak mnie wkurzaja posty pod wieloma.ogloszeniami ze musialam to napisac.A tubakurat znalazlam szybki przyklad z ta kolejka- post dotyczy ogolu ogloszen bo zal was czytac.pozdrawiam M.
~Alicja niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 20:30
Sprzedam zabawkę bujaną dla dziecka jak na zdjęciach cena 100 zł do małej negocjacji. nr tel 798035229[img=1390678235_606np2f.jpg]
~myszkaa niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 22:57
Kupie tanio kuchenke gazowa. Propozycje prosze zostawiac pod postem
~ niezalogowany
25 stycznia 2014r. o 23:08
~myszkaa napisał(a): Kupie tanio kuchenke gazowa. Propozycje prosze zostawiac pod postem
tanio czyli za ile.ja mam tanio za 300zł aeg chyba,że szukasz za 50zł to powodzenia
~ niezalogowany
26 stycznia 2014r. o 6:18
Witam.
Szukam kuchenki gazowej czteropalnikowej z elektrycznym piekarnikiem...Może ktoś ma do sprzedania .

Wiadomości proszę zostawiać pod postem.

Pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza