~ napisał(a):HA HA NIE DUŻO ALE NAPEWNO COŚ DOBREGO... :P~ napisał(a):~ napisał(a): ORAZ PRZYJME STARE NIEPOTRZEBNE SOKI I KOMPOTY WŁASNEJ ROBOTY ..........733169829
A ile % z tego będzie? :P
~ napisał(a):HA HA NIE DUŻO ALE NAPEWNO COŚ DOBREGO... :P~ napisał(a):~ napisał(a): ORAZ PRZYJME STARE NIEPOTRZEBNE SOKI I KOMPOTY WŁASNEJ ROBOTY ..........733169829
~Kasia napisał(a):JA TEŻ NIE JESTEM DZIADKIEM I TEZ ROBIE SWIEŻE CO ROKU ALE POTRZEBUJE STERE KTÓRE LEŻĄ NIE POTRZEBNE W PIWNICY...~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): ORAZ PRZYJME STARE NIEPOTRZEBNE SOKI I KOMPOTY WŁASNEJ ROBOTY ..........733169829
o ,MATKO ,PRZECIEŻ NIKT TAKICH RZECZY NIE PRZECHOWUJE :P
A ja robię co roku :)
Mam na działce owoce, trochę czasu i co roku kompociki mam.
Ale tylko dla siebie, męża i dzieci.
Dodam, że babcią nie jestem, tylko smakoszem :P
~ napisał(a):A dasz 1 literek jak przerobisz kompoty ;)~ napisał(a)::P~ napisał(a): ORAZ PRZYJME STARE NIEPOTRZEBNE SOKI I KOMPOTY WŁASNEJ ROBOTY ..........733169829
~ napisał(a):JAK MASZ JEKIES STARE SOCZKI TO NAPEWNO SIE DOGADAMY~ napisał(a):A dasz 1 literek jak przerobisz kompoty ;)~ napisał(a)::P~ napisał(a): ORAZ PRZYJME STARE NIEPOTRZEBNE SOKI I KOMPOTY WŁASNEJ ROBOTY ..........733169829
~ania napisał(a): mam na sprzedaż krzesełko do karmienia 3 w1 firmy sun baby 2 baldachimy +ochraniacze na łózeczko i posciel oraz materacyk do łóżeczka
~fotel napisał(a)::-)~fotel wypoczynkowy napisał(a): kilka pozycji az do całkowicie leżącej ,idealny do wypoczynku ,jedyna wada to wytarcie w górnej części oparcia,nie przeszkadza w użytku:)polecam![img=1390574691_kfui21b.jpg][img=1390574740_ikpvk2q.jpg]cena do uzgodnieniaoddam.za 50 zl:-)