~ napisał(a): Kupię niedrogo rozkładane stoły do handlu. Tel: 531216783
~Mmm napisał(a): Wiecie co ludzie mysle.ze jestescie tak zdesperowani i tak zalosni ze az zal,jestescietakie zlotowy ze szok.Dajcie spokoj! Albo jak.sie kurde nie znacie to zasiegnijcie.najpierw wiedzy! Nie porownujcie ofert nie znajac jakosci czy firmy.Jak mnie to wkurza! Ktos wystawi lalke za 50 zl a wy ze nowa mizna kupic za 5 zl ! No mozna ale jaka??!!!! Na.kazde kgloszenie macie swoje pierdo lamento.!sa rzeczy kryginalne i sa zwykle.Sa mercedesy i sa maluchy.Sa materace za 100 zl.i sa za 5 tysiecy! Nawet ta kolejka.Juz jakis moher stwierdzil ze nowa mozna kupic za 150 zl! Prosze mi kupic 10 takich brio po 150 zl to ja chetnie wezme zaplace i zarobie na tym! Same.tory jedna sztuka kosztuja 30 zl!! Nie.mowiac o kolejkach.
http://m.mall.pl/pociagi-lokomotywy-drewniane/brio-kolejka-drewniana-przewoz-towarowy
Tak mnie wkurzaja posty pod wieloma.ogloszeniami ze musialam to napisac.A tubakurat znalazlam szybki przyklad z ta kolejka- post dotyczy ogolu ogloszen bo zal was czytac.pozdrawiam Nie rzucaj się tak tylko zwróć uwagę że ten temat został utworzony jako kupię/sprzedam za płyny lub słodkości czyli po okazyjnej cenie coś się kupuje/sprzedaje co komu niepotrzebne.Nie została podana firma kolejki więc zapytałam jaka firma bo szukałam i widziałam podobne w tańszych cenach poza tym w ogłoszeniu było zdjęcie ale nie konkretnie tej kolejki.Myślę że jeśli ktoś chciałby zaszaleć i kupić od kogoś kolejkę za 100zł to wypadałoby dać zdjęcie konkretnie tej kolejki która jest do sprzedania żeby potem się nie okazało że ma braki.Swoją drogą to cena 300zł jest bardziej za firmę niż zabawkę i jeśli można kupić nową drewnianą podobną w połowę niższej cenie to nie ma sensu przepłacać tylko dlatego bo firmowe. :>
~milka napisał(a): Witam.pilnie kupiec nagrzewnicę (Terme gazową)do Junkersa OPALlAtel.507250065
~mama napisał(a): Sprzedam lub oddam ... łóżeczko białe z nowym materacem (ochraniacze na szczebelki, kołderka). Wysokość łóżeczka można regulować, 2 szczebelki sa wyciągane. Zainteresowanym zdjęcia na maila. tel. 782698444
Mam również:
*podgrzewacz do butelek
*krzesełka drewniane do karmienia
*ciuszki na dziewczynke w roz.56-86
*lampa UV do paznokci
*karuzela na łóżeczko
ZAPRASZAM