Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

2820
#k1p nieaktywny
13 kwietnia 2015r. o 18:31
Sprzedam nowe rajstopy i stopki. Dobra oferta do dalszej odsprzedaży dla osoby, która handluje np. na rynku lub giełdzie.
Oferowany zestaw zawiera (wg. pierwszego zdjęcia):
- rajstopy gładkie ciemnozielone: 19 par
- rajstopy gładkie zielone: 150 par
- rajstopy zielone wzorek: 22 pary
- rajstopy gładkie brązowe: 20 par
- rajstopy gładkie czarne: 10 par
- czarne stopki (3 pary w opakowaniu): 181 opakowań
- czarne podkolanówki: 13 par.
W sumie 411 opakowań.
Rozmiar uniwersalny. Cena 50 zł za wszystko. Polecam! [img=1428011252_ppkgj6b.jpg][img=1428011306_8fwo1v2.jpg]
793775245

Dopisane 13.04.2015r. o godz. 18:31:

Tankbag z Lidla. Nie jest uszkodzony, zamki i zapięcia sprawne, ale z powodu intensywnego używania jego stan oceniam na dobryz minusem. Cena 20 zł.[img=1428942647_hknj3ql.jpg]
[img=1428942666_nb2ol0r.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:37
~ napisał(a):
~ napisał(a): Dopisz jeszcze handlarzu,że najlepiej gdyby była na gwarancji i za 180zł;-) bo Ty sprzedasz ją za 400zł;-)
i noigdy nie pytam o gwarancję wiec jak ie wiesz to nie pitol głupot bo sie słabo robi

Nie wiesz z kim rozmawiasz- a ja wiem doskonale w jaki sposób SKUPUJESZ sprzęt.A słabo to się robi od tego jaki bezczelny potrafisz być handlarzu! Szukaj dalej naiwnych!!
~kkk niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:43
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a): Dopisz jeszcze handlarzu,że najlepiej gdyby była na gwarancji i za 180zł;-) bo Ty sprzedasz ją za 400zł;-)
i noigdy nie pytam o gwarancję wiec jak ie wiesz to nie pitol głupot bo sie słabo robi

Nie wiesz z kim rozmawiasz- a ja wiem doskonale w jaki sposób SKUPUJESZ sprzęt.A słabo to się robi od tego jaki bezczelny potrafisz być handlarzu! Szukaj dalej naiwnych!!
chore....ktos ma cos do sprzedania to dzwoni.i juz.ale ci żal d.... ściska co?tez sobie kupuj na handel,jaki masz problem??Nie widzę żadnego :] :] :] :] chyba nie znasz mnie skoro takie pierdoły tu wklejasz.Co ty myslisz że ja przystawiam pistolet do głowy i każe sprzet oddawac za 5zł hehe masakra hehe ale ludzie sa zawistni.szok
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 18:52
~kkk napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):

chore....ktos ma cos do sprzedania to dzwoni.i juz.ale ci żal d.... ściska co?tez sobie kupuj na handel,jaki masz problem??Nie widzę żadnego :] :] :] :] chyba nie znasz mnie skoro takie pierdoły tu wklejasz.Co ty myslisz że ja przystawiam pistolet do głowy i każe sprzet oddawac za 5zł hehe masakra hehe ale ludzie sa zawistni.szok

oj jak się sadzi.Uważaj bo żyłka ci w majtach pęknie :) śmieszny człowieczek jesteś;-) a mnie jest żal owszem- ale takich ludzi jak ty :)
5957
#anusiak nieaktywny
13 kwietnia 2015r. o 18:58
~ napisał(a):
~ napisał(a):

nie często zabieram tu głos ale jak widze takie pierdo lamento to mnie trafia.ja tez lubie cos ,,wyrwać ,, tanio.ok.ale co w tym złego że ktoś coś skupuje na handel?To co odrazu was trafia bo kupił tanio a sprzedaje drogo?Trafia was bo sprzedaliscie komus lodówke za stowke a wystawił za dwie stówki?No i co z tego??ja nie rozumiem toku rozumowania Waszego.To wolny kraj i każdy robi co chce.Ta akurat osoba skupuje agd no i ok.Niech sobie kupuje.Po co robic komus koło tyłka tylko dlatego że zazdrość was zżera bo ktoś znalazł sposób na zarobek?Ludzie dajcie spokój już.

Dopisane 13.04.2015r. o godz. 18:58:

~ napisał(a):
~kkk napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):

oj jak się sadzi.Uważaj bo żyłka ci w majtach pęknie :) śmieszny człowieczek jesteś;-) a mnie jest żal owszem- ale takich ludzi jak ty :)
BRAKŁO ARGUMENTÓW :D :D a ty handlarzu czy handlaro:)nie odpowiadaj nawet na takie posty bo szkoda twojego czasu;)ja mam go wiele dlatego sobie popisze z takimi co to anonimowo na ludzi najeżdżają w necie bo się BOGAMI czują.A zadzwon do tej osoby i spotkaj sie i powiedz to samo!DASZ RADE?CZŁOWIECZKU?WĄTPIĘ!
~ niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 19:03
obrońca uciśnionych się odezwał;-) masakra!!
~kupie szpilki niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 21:15
jak w tytule wysokie kontakt [email protected]
~ja niezalogowany
13 kwietnia 2015r. o 22:20
~kupie szpilki napisał(a): jak w tytule wysokie kontakt [email protected]
witam, mam kilka par tylko zalezy jaki rozm. do obejrzenia na zgorzeleckiej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK