~ napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): Dopisz jeszcze handlarzu,że najlepiej gdyby była na gwarancji i za 180zł;-) bo Ty sprzedasz ją za 400zł;-)
i noigdy nie pytam o gwarancję wiec jak ie wiesz to nie pitol głupot bo sie słabo robi
Nie wiesz z kim rozmawiasz- a ja wiem doskonale w jaki sposób SKUPUJESZ sprzęt.A słabo to się robi od tego jaki bezczelny potrafisz być handlarzu! Szukaj dalej naiwnych!!
nie często zabieram tu głos ale jak widze takie pierdo lamento to mnie trafia.ja tez lubie cos ,,wyrwać ,, tanio.ok.ale co w tym złego że ktoś coś skupuje na handel?To co odrazu was trafia bo kupił tanio a sprzedaje drogo?Trafia was bo sprzedaliscie komus lodówke za stowke a wystawił za dwie stówki?No i co z tego??ja nie rozumiem toku rozumowania Waszego.To wolny kraj i każdy robi co chce.Ta akurat osoba skupuje agd no i ok.Niech sobie kupuje.Po co robic komus koło tyłka tylko dlatego że zazdrość was zżera bo ktoś znalazł sposób na zarobek?Ludzie dajcie spokój już.
Dopisane 13.04.2015r. o godz. 18:58:
~ napisał(a): ~kkk napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): Dopisz jeszcze handlarzu,że najlepiej gdyby była na gwarancji i za 180zł;-) bo Ty sprzedasz ją za 400zł;-)
i noigdy nie pytam o gwarancję wiec jak ie wiesz to nie pitol głupot bo sie słabo robi
Nie wiesz z kim rozmawiasz- a ja wiem doskonale w jaki sposób SKUPUJESZ sprzęt.A słabo to się robi od tego jaki bezczelny potrafisz być handlarzu! Szukaj dalej naiwnych!!
chore....ktos ma cos do sprzedania to dzwoni.i juz.ale ci żal d.... ściska co?tez sobie kupuj na handel,jaki masz problem??Nie widzę żadnego :] :] :] :] chyba nie znasz mnie skoro takie pierdoły tu wklejasz.Co ty myslisz że ja przystawiam pistolet do głowy i każe sprzet oddawac za 5zł hehe masakra hehe ale ludzie sa zawistni.szok
oj jak się sadzi.Uważaj bo żyłka ci w majtach pęknie :) śmieszny człowieczek jesteś;-) a mnie jest żal owszem- ale takich ludzi jak ty :)
BRAKŁO ARGUMENTÓW :D :D a ty handlarzu czy handlaro:)nie odpowiadaj nawet na takie posty bo szkoda twojego czasu;)ja mam go wiele dlatego sobie popisze z takimi co to anonimowo na ludzi najeżdżają w necie bo się BOGAMI czują.A zadzwon do tej osoby i spotkaj sie i powiedz to samo!DASZ RADE?CZŁOWIECZKU?WĄTPIĘ!