~klatka dla psa niezalogowany 20 maja 2015r. o 12:52
Sprzedam dużą klatkę dla psa 86x59x65...widoczne ślady użytkowania (wraz z kocykiem )...stan dobry...cena 80 zł. ...oraz kolczatka długości 44 cm i kaganiec opaska oddam za dużą kość koszt.ok.10 zł...tel. 603 911 856
Mam do odsprzedania 4 sztuki krążków nuvaring. Wypisane przez lekarza, wykupione w aptece U mnie się nie sprawdziły, nie pasuje mi to. Może komuś są potrzebne. 50zł za 1op. Tel.663849630.
~Fotelik napisał(a): sprzedam fotelik samochodowy maxi cosi priori niebieski 3 pozycje ustawień regulowane pasy stan bdb dziś cena promocyjna 100 zł tel 889-730-740[/c
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.