Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~niunia niezalogowany
25 maja 2015r. o 13:21
Witam, przyjmę za piwko, malutki zlewik do malutkiej toalety. Oferty proszę wysyłać droga sms.Dziękuję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 13:22
~niunia napisał(a): Witam, przyjmę za piwko, malutki zlewik do malutkiej toalety. Oferty proszę wysyłać droga sms.Dziękuję
podaje numer 535 500 617
~kkkkk niezalogowany
25 maja 2015r. o 15:23
witam odkupię ruter W-Fi na kartę sim oferty proszę pisać na priv 693680562
~maula niezalogowany
25 maja 2015r. o 19:39
Sprzedam 10 brzanek sumatrzanskich 9 brzanek rozowych i dwa skalary (wysokosc okolo 7cm), rybki sa wieksze niz te oferowane w sklepach, sa lagodne, nie atakuja innych rybek, cena do ustalenia

[email protected]
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 19:44
~maula napisał(a): Sprzedam 10 brzanek sumatrzanskich 9 brzanek rozowych i dwa skalary (wysokosc okolo 7cm), rybki sa wieksze niz te oferowane w sklepach, sa lagodne, nie atakuja innych rybek, cena do ustalenia

[email protected]

[email protected]
~... niezalogowany
25 maja 2015r. o 20:55
~sprezyny sportowe napisał(a): Witam mam do sprzedania sportowe sprezyny obniżające o ok 5cm auto... były zamontowane w Carismie ale pasuja rowniez do innych aut.. 795692051 nie mogę wystawic tu zdjec...
~ niezalogowany
25 maja 2015r. o 22:47
~ napisał(a):
~ napisał(a): Kupię nie drogo zjezdzalnie dla dziecka. Tel.788740151

Mam małą zjeżdżalnię i huśtawkę. Cena za całość 70żł. Sama zjeżdżalnia 60zł. Taka tylko brązowa drabinka.

http://allegro.pl/smoby-zjezdzalnia-xs-kubus-puchatek-125cm-new-i5204961323.html

Proszę o kontakt jestem zainteresowana zjezdzalnia
2820
#k1p nieaktywny
26 maja 2015r. o 8:16
Panele klimatyzacji Audi, VW. 30 zł za sztukę lub 100 zł za wszystkie cztery.[img=1432620960_zk3svnr.jpg]

Panele przed zdemontowaniem były sprawne, dam kilka dni gwarancji rozruchowej.
793775245
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem