Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

2820
#k1p nieaktywny
18 lutego 2016r. o 21:41
Sprzedam piękny dywan o wymiarach 120x170. Wymaga tylko odświeżenia. Cena 60 zł [img=1455827978_ke94w7l.jpg]

793775245
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14576
#szpenio15 nieaktywny
18 lutego 2016r. o 22:18
elektronarzędzia używane już od połowy ceny

tel.531 619 583[img=1455830280_5bbk2eq.jpg]
5742
#marcyska1012 nieaktywny
18 lutego 2016r. o 22:51
Przeróbka sukni ślubnej

Wesele jest pod koniec czerwca, sukienka już kupiona, ale chciałabym ją lekko przerobić. Ma dość duży dekolt i jest bez żadnych ramiączek. Chciałabym doszyć jakąś koronkę, czy coś takiego, aby czuć się pewniej. Czy jest jakaś Pani, która podjęłaby się takiej pracy i doradziła profesjonalnym okiem co zrobić, aby było ładnie i wygodnie?:)

A może ktoś zna taką Panią i może ją polecić?

Piszę tu, bo jest to najczęściej odwiedzane forum:)

Dopisane 18.02.2016r. o godz. 22:51:

marcyska1012 napisał(a): Przeróbka sukni ślubnej

tel. 790313996c]
~ niezalogowany
19 lutego 2016r. o 8:25
szpenio15 napisał(a): elektronarzędzia używane już od połowy ceny

na jakiej ulicy mieści się sklep?
~Do polonisty niezalogowany
19 lutego 2016r. o 9:20
~ napisał(a):
~Buty napisał(a):
~ napisał(a):
~dociekliwa? napisał(a):
blues napisał(a):
~Buty napisał(a): Tylko ktoś kto się za bardzo nudzi czepia się takich szczegółów. Ale może Twoim zajęciem jest wytykać błędy innym,to już inna sprawa. Życzę Ci miłego dnia i dopatrywania się błędów gdzie indziej.
To nie jest "wytykanie",tylko poprawianie,pouczanie ,po co robić błędy jeżeli można się dowiedzieć jak należy prawidłowo się wyrażać,nie wiem dlaczego zaraz obraza jak się pouczy ,ja się np nie obrażam,jeśli mnie kto poprawi tylko podziękuję i jestem wdzięczna ,że już umiem dzięki komuś to czego nie umiałam,tylko zatwardziali "niedocieczeni się obrażają bo uważają,że wiedzą wszystko najlepiej,potem ich dzieci tak samo błędy robią i to idzie dalej aż uszy puchną jak się czasem przypadkiem posłyszy rozmowy takich "mądrych" co to uchowaj Boże zwrócić im uwagę .Mam już takie skrzywienie zawodowe ,że poprawiam,jak nauczycielka sprawdzian,miłego dnia.

U Ciebie znaki interpunkcyjne nie na miejscu.
Winno być: wyraz, następnie przecinek, później odstęp. Notoryczny przecinek w powyższym poście bez spacji przed "że" strasznie mnie denerwuje :P
Tak mnie zawsze uczono,że przed "że" musi być przecinek,spacje są ,nie wiem o co chodzi,poza tym to nie błędy , to nieuwaga albo słaby wzrok ,ale wybacz ,ubierać okulary albo buty to ma się do spacji albo przecinka jak słoń do komara,mam bardzo słaby wzrok ,być może te spacje nie są takie żeby ciebie zadowolić,w każdym razie błagam o wybaczenie i idę ubrać buty ponieważ wychodzę na spacer,koniecznie muszę je ubrać bo spotkam znajomych i mnie zlekceważyć mogą gdy zobaczą,że mam nieubrane buty,no i na drugi raz ubiorę też okulary o mocniejszych szkłach aby dojrzeć spacje i ocenić czy nie są za krótkie .Miłego. ;)

kobieto jak nie widzisz kto i kiedy pisze,to nie komentuj,bo nikt tu nie musi czytać Twoich wypocin. Buty są już sprzedane, a Ty jak chcesz prowadzić z kimś rozmowę,to znajdź gdzieś temat,a nie pod takim czymś. Ktoś mądrze zrobił jak też Ci wytknal błąd,a Ty sto razy się powtarzasz. Skończ.
Ja odpowiadam na czyjeś wpisy a ty się nie wtrącaj i nie powtarzaj za kimś ,że mi wytknął błąd bo błędu nie było,,krótka spacja nie jest błędem,ogarniasz?Poza tym nie czytaj kto cię zmusza,sama twierdzisz ,ze nikt nie musi czytać a czytasz,uderz w stół a nożyce się odezwą,nie umiesz się wysławiać i zabolało,żenada.
:DNie piszemy wyslawiac tylko wyslowic:-) :-)
4758
#gochutek nieaktywny
19 lutego 2016r. o 10:03
~ napisał(a):
szpenio15 napisał(a): elektronarzędzia używane już od połowy ceny

na jakiej ulicy mieści się sklep?

DOLNE MŁYNY 25/27

Dopisane 19.02.2016r. o godz. 10:03:

Mam do sprzedania NOWY telefon

Microsoft Lumia 550

Poznaj moc systemu Windows10 za cenę, która Cię nie przerazi. Łączność 4G LTE, bezproblemowa wielozadaniowość oraz całkowicie nowa przeglądarka Microsoft Edge pozwolą Ci szybko połączyć się z tym, co jest najważniejsze.

420ZŁ.
TEL.531 619 583
~xxxxx niezalogowany
19 lutego 2016r. o 10:34
SPRZEDAM KANAPĘ ROZKŁADANĄ MAŁO UŻYWANĄ ZA 500 zł cena sklepowa 1200

SZAFA 3-DRZWIOWA,2 SZUFLADY 135/200 200ZŁ

662 743 607
~reeee niezalogowany
19 lutego 2016r. o 10:35
Piszcie gdzie indziej i zalatwiajcie sobie te problemy ale nie tu ja robie blendy i mam to w duuup...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza