gawron666 napisał(a): Ja skupuję częsci komputerowe jak ktoś ma...mogą być stare zepsute jak i nowsze na chodzie.Interesują mnie zwłaszcza płyty główne i procesory.Zresztą jest ogłoszenie w dziale "komputery-kupię"...pozdrawiam
gochutek napisał(a): Sprzedam NOWE drzwi zewnętrzne antywłamaniowe lewe 90 kolor orzech[img=1455875156_oupewom.jpg]
plus zamki, klamki w komplecie
cena 1,150zł.
tel.531619583[img=1455875106_5ptkasf.jpg]
~Do polonisty napisał(a):Nie piszemy ani "wyslawiac" ani "wyslowic" ,tylko wysławiać w liczbie mnogiej pojmujesz? ,wysławiać się kilka razy i w czasie przyszłym,,i wysłowić się raz ogarniasz?~ napisał(a)::DNie piszemy wyslawiac tylko wyslowic:-) :-)~Buty napisał(a):Ja odpowiadam na czyjeś wpisy a ty się nie wtrącaj i nie powtarzaj za kimś ,że mi wytknął błąd bo błędu nie było,,krótka spacja nie jest błędem,ogarniasz?Poza tym nie czytaj kto cię zmusza,sama twierdzisz ,ze nikt nie musi czytać a czytasz,uderz w stół a nożyce się odezwą,nie umiesz się wysławiać i zabolało,żenada.~ napisał(a):~dociekliwa? napisał(a):Tak mnie zawsze uczono,że przed "że" musi być przecinek,spacje są ,nie wiem o co chodzi,poza tym to nie błędy , to nieuwaga albo słaby wzrok ,ale wybacz ,ubierać okulary albo buty to ma się do spacji albo przecinka jak słoń do komara,mam bardzo słaby wzrok ,być może te spacje nie są takie żeby ciebie zadowolić,w każdym razie błagam o wybaczenie i idę ubrać buty ponieważ wychodzę na spacer,koniecznie muszę je ubrać bo spotkam znajomych i mnie zlekceważyć mogą gdy zobaczą,że mam nieubrane buty,no i na drugi raz ubiorę też okulary o mocniejszych szkłach aby dojrzeć spacje i ocenić czy nie są za krótkie .Miłego. ;)blues napisał(a):~Buty napisał(a): Tylko ktoś kto się za bardzo nudzi czepia się takich szczegółów. Ale może Twoim zajęciem jest wytykać błędy innym,to już inna sprawa. Życzę Ci miłego dnia i dopatrywania się błędów gdzie indziej.To nie jest "wytykanie",tylko poprawianie,pouczanie ,po co robić błędy jeżeli można się dowiedzieć jak należy prawidłowo się wyrażać,nie wiem dlaczego zaraz obraza jak się pouczy ,ja się np nie obrażam,jeśli mnie kto poprawi tylko podziękuję i jestem wdzięczna ,że już umiem dzięki komuś to czego nie umiałam,tylko zatwardziali "niedocieczeni się obrażają bo uważają,że wiedzą wszystko najlepiej,potem ich dzieci tak samo błędy robią i to idzie dalej aż uszy puchną jak się czasem przypadkiem posłyszy rozmowy takich "mądrych" co to uchowaj Boże zwrócić im uwagę .Mam już takie skrzywienie zawodowe ,że poprawiam,jak nauczycielka sprawdzian,miłego dnia.
U Ciebie znaki interpunkcyjne nie na miejscu.
Winno być: wyraz, następnie przecinek, później odstęp. Notoryczny przecinek w powyższym poście bez spacji przed "że" strasznie mnie denerwuje :P
kobieto jak nie widzisz kto i kiedy pisze,to nie komentuj,bo nikt tu nie musi czytać Twoich wypocin. Buty są już sprzedane, a Ty jak chcesz prowadzić z kimś rozmowę,to znajdź gdzieś temat,a nie pod takim czymś. Ktoś mądrze zrobił jak też Ci wytknal błąd,a Ty sto razy się powtarzasz. Skończ.
~ napisał(a): Nie piszemy ani "wyslawiac" ani "wyslowic" ,tylko wysławiać w liczbie mnogiej pojmujesz? ,wysławiać się kilka razy i w czasie przyszłym,,i wysłowić się raz ogarniasz?