~~Myszata Fortegilla napisał(a): Potrzebna osoba do porąbania i ułożenia drewna opałowego, nie za piwko ; )
Nr. tel. do kontaktu 796360242
~~Poznam kochankę napisał(a): Do długiej relacji spotkań , ja 180 wzrostu 80 waga szczupły zadbany wydepilowany dobrze zbudowany , zapraszam na spotkanie , B-c i okolice , kontakt sms 888-537-437.
~~Poznam kochankę napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poznam kochankę napisał(a): Do długiej relacji spotkań , ja 180 wzrostu 80 waga szczupły zadbany wydepilowany dobrze zbudowany , zapraszam na spotkanie , B-c i okolice , kontakt sms 888-537-437.
~~Ognisty Tytoń napisał(a):Ktoś napisał: ~~Poznam kochankę napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Poznam kochankę napisał(a): Do długiej relacji spotkań , ja 180 wzrostu 80 waga szczupły zadbany wydepilowany dobrze zbudowany , zapraszam na spotkanie , B-c i okolice , kontakt sms 888-537-437.
Lepiej znajdź sobie żonę.
~~Poznam kochankę napisał(a):xxx złKtoś napisał: ~~Poznam kochankę napisał(a): Do długiej relacji spotkań , ja 180 wzrostu 80 waga szczupły zadbany wydepilowany dobrze zbudowany , zapraszam na spotkanie , B-c i okolice , kontakt sms 888-537-437.