Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~Marcin niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 15:59
Przyjmę nianię elektroniczną za odpowiednia dawke slodyczopiwka. 880920395
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 16:02
~ napisał(a): oddam łózeczko dla dziecka bez materaca brakuje jednego szczebelka mam do łózeczka uchwyt na baldachim muj num. tel. 889838913
ponawiam ;) ;) ;) :D
~K niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 16:11
blues napisał(a): ludzienki kochane ,macie panele??? odezwijcie sie bromba

Mam panele około 10m2 do nich podkład i listwy, linoleum też gdzieś tyle i trochę ładnych płytek na ścianę i podłogę, waluta do dogadania, tel.513-347-979
~nowa niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 16:52
Jeśli blues nie będzie chciał/a płytek to poproszę o foto na forum i ilość :)
~ niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 17:01
Ania81 napisał(a): NO TROCHE BY TRZEBA BYŁO A ILE MASZ??

nie mam za wiele-jakieś 1,5m. .skoro chcesz sporo to czy nie lepiej kupić?w mrówce siatka tzw.leśna jest tania :).

Zmoderowano 08.08.2012 godz.21:20 - powód: korekta cytowania (sentinel)
~T niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 17:57
~nowa napisał(a): Jeśli blues nie będzie chciał/a płytek to poproszę o foto na forum i ilość :)

Ja mam płytki na ścianę do kuchni. 4,4metra. Ceramika domino samaria beż, 20x20. Coś takiego

http://goldgres.pl/glazura-samaria-bezowa-20x20-gat-i-d.html
~NEO niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 18:08
PILNIE przyjmę PŁYTĘ GŁÓWNĄ do NOKII C2-01 ;) jeśli miałby ktoś to proszę o kontakt: 726476484 ;) Waluta bądź słodkości do uzgodnienia. ;)
7331
#kaila1990 nieaktywny
8 sierpnia 2012r. o 19:17
~T napisał(a):
~nowa napisał(a): Jeśli blues nie będzie chciał/a płytek to poproszę o foto na forum i ilość :)

Ja mam płytki na ścianę do kuchni. 4,4metra. Ceramika domino samaria beż, 20x20. Coś takiego

http://goldgres.pl/glazura-samaria-bezowa-20x20-gat-i-d.html

proszę o jakiś kontakt jeśli płytki dalej są aktualne 531-788-799
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza