Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

8384
#ko nieaktywny
8 sierpnia 2012r. o 21:53
Witam.
Poszukuję dużej klatki dla królika, wanienki dla noworodka oraz sprawny telewizor z pilotem dla osoby starszej .
Płyny lub. słodkości do dogadania...

Pozdrawiam ;) ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4903
#mzawrot nieaktywny
8 sierpnia 2012r. o 22:07
poszukiwane płytki każda ilość kolor wielkość.
za ... dogadamy sie.
bardzo pilne! proszę o tel 664006899 lub gg 16265206

*zawrotna* Na świecie istnieje jedyna rzecz warta życia: bezgranicznie kochać istotę, która kocha nas bezgranicznie!
4026
#bunnykill nieaktywny
8 sierpnia 2012r. o 22:08
kupie, przyjme za ... do uzgodnienia duza/wysoka klatke dla szynszyli i gry na ps3 , na ps3 move tez moga byc :-)

dwie najkrotsze odpowiedzi: Tak i Nie, wymagaja najdluzszego zastanowienia.
8537
#wilk nieaktywny
8 sierpnia 2012r. o 22:46
dlaczego moje oferty sa kasowane jak oddaje za slodkosci?(...)

Zmoderowano 08.08.2012 godz.22:46 - powód: Posty (oddam za ....) bez podania ilości płynów na wymianę lub innych "zamienników", będą usuwane (sentinel)
8537
#wilk nieaktywny
8 sierpnia 2012r. o 22:57
To ja bym wszystkie wykasował :) a jak chcę 100piw to co?

Dopisane 08.08.2012r. o godz. 22:57:

to powiedzą że jestem alkoholikiem a ja odpowiem że admin nas rozpija. Jezeli jestem na diecie bo musze i nie moge jesc ani slodyczy ani walic browara to pisze ze chce kase. Zrozum chorego :P

Zmoderowano 08.08.2012 godz.23:02 - powód: korekta cytowania

Dopuszczalną maksymalną stawką "przelewu" są 2 czteropaki piwa ( Ok. 30 zł) Wartość jest orientacyjna i podana została, aby ograniczyć dodawanie postów dotyczących wymiany dużo droższych przedmiotów, co jest sprzeczne z celem założenia tego tematu. (sentinel)
657
#agak nieaktywny
8 sierpnia 2012r. o 23:06
agak napisał(a):
agak napisał(a): Oddam książki, wszystkie oprócz Fizyki

gg: 1323630Dopisane 02.07.2012r. o godz. 21:27: (Zbiór zadań z metod probabilistycznych za 10zł, plastyka i matma za darmo)[img=1341257189_2l3hb35.jpg]

www.agakryspin.com
~Czarny niezalogowany
8 sierpnia 2012r. o 23:06
Witam,mam do oddania za dobre piwo zbior gazet SWIAT MOTOCYKLI i MOTOCYKL-dodam tylko,ze sa togazety w stanie dobrym i b. dobrym z ostatnich 3,a moze nawet 4 lat.
~karola niezalogowany
9 sierpnia 2012r. o 15:05
(...)lośś płynów do uzgodnienia.

Zmoderowano 09.08.2012 godz.15:19 - powód: brak ilości wymiennika (sentinel)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza