Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)
#ko nieaktywny 8 sierpnia 2012r. o 21:53
Witam.
Poszukuję dużej klatki dla królika, wanienki dla noworodka oraz sprawny telewizor z pilotem dla osoby starszej .
Płyny lub. słodkości do dogadania...
dlaczego moje oferty sa kasowane jak oddaje za slodkosci?(...)
Zmoderowano 08.08.2012 godz.22:46 - powód: Posty (oddam za ....) bez podania ilości płynów na wymianę lub innych "zamienników", będą usuwane (sentinel)
To ja bym wszystkie wykasował :) a jak chcę 100piw to co?
Dopisane 08.08.2012r. o godz. 22:57:
to powiedzą że jestem alkoholikiem a ja odpowiem że admin nas rozpija. Jezeli jestem na diecie bo musze i nie moge jesc ani slodyczy ani walic browara to pisze ze chce kase. Zrozum chorego :P
Dopuszczalną maksymalną stawką "przelewu" są 2 czteropaki piwa ( Ok. 30 zł) Wartość jest orientacyjna i podana została, aby ograniczyć dodawanie postów dotyczących wymiany dużo droższych przedmiotów, co jest sprzeczne z celem założenia tego tematu. (sentinel)
agak napisał(a): Oddam książki, wszystkie oprócz Fizyki
gg: 1323630Dopisane 02.07.2012r. o godz. 21:27: (Zbiór zadań z metod probabilistycznych za 10zł, plastyka i matma za darmo)[img=1341257189_2l3hb35.jpg]
Witam,mam do oddania za dobre piwo zbior gazet SWIAT MOTOCYKLI i MOTOCYKL-dodam tylko,ze sa togazety w stanie dobrym i b. dobrym z ostatnich 3,a moze nawet 4 lat.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.