Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 9:01
~ napisał(a):
~ napisał(a): oddam łózeczko dla dziecka bez materaca brakuje jednego szczebelka mam do łózeczka uchwyt na baldachim muj num. tel. 889838913
ponawiam ;) ;) ;) :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~PaniS niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 9:41
Anetko, jestem zainteresowana szafkami. Bardzo proszę o kontakt. Moj tel. 728556324 lub podaj nr do siebie, zadzwonię.
~ niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 9:44
Aha i zapomnialam dodac....chetnie przyjme rowniez kolka boczne do rowerku dla coreczki:)

mam takie kółka do rowerka, oddam za dwa browarki.
797410335

Prosze zarezerwowac dla mnie te kolka jesli sa w dobrym stanie,fajnie by bylo gdby byly zdjecia tych kolek.....no ale trudno.....prosze czekac na telefon ode mnie napewno sie odezwe tylko jestem w pracy
2900
#falco nieaktywny
10 sierpnia 2012r. o 10:53
a szef siedzi w drugim pokoju i już zapisuje IP :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~beta6556 niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 11:32
lumber_room

jestem zainteresowana patelnią do orzeszków, proszę o jakiś kontakt
tel 604575080
9417
#lumber_room nieaktywny
10 sierpnia 2012r. o 12:20
-Forma do orzeszków
-prostownica
-Suszarka
Nieaktualne

Dopisane 10.08.2012r. o godz. 12:20:

-Lampa UV -nieaktualne
~śka niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 12:27
Lumber_room, jakie wymiary szafki i komódki?
Jestem zainteresowana nabyciem obu.
~ES niezalogowany
10 sierpnia 2012r. o 12:31
lumber_room

Prosze o kontakt w sprawie dwóch szafeczek, jestem zainteresowana. Mój tel. 781 746 080
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza