~~ napisał(a):~Anetka. napisał(a): Posiadam wiele par modnych butów:)dużo szpilek, koturny, kozaki, sandałki adidasy r. 37-38 niektóre są nawet nowe. Wyzbywam się większości bo nie noszę:D Przykładowe firmy: h&m, new yorker, adidas i wiele innych Zapraszam;)
A co za buciki? czy mogę prosić zdjęcia na e-mail [email protected]
~bromba napisał(a): mam troche ciuchow damskich okolo 20 szt.dodatkowo sukienki ,duze rozmiary.kupione na aukcji i raz zalozone.jedna nowa z metka .te sukienki od 20 zl do 40.
~Anetka. napisał(a): Posiadam wiele par modnych butów:)dużo szpilek, koturny, kozaki, sandałki adidasy r. 37-38 niektóre są nawet nowe. Wyzbywam się większości bo nie noszę:D Przykładowe firmy: h&m, new yorker, adidas i wiele innych Zapraszam;)
kaila1990 napisał(a):za te ciuszki karma dla psa czapi 3kg.sa tam bluzki sweterki ,spodniczki ,jedne spodnie ,dwie sukienki ,jedna gruba z dzianiny z futerkiem ,druga na lato.~bromba napisał(a): mam troche ciuchow damskich okolo 20 szt.dodatkowo sukienki ,duze rozmiary.kupione na aukcji i raz zalozone.jedna nowa z metka .te sukienki od 20 zl do 40.
Co za te ciuchy (bez sukienek)?