Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~Aga niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 20:33
~Aga napisał(a): Do oddania biurko zabudowane u góry w bardzo dobrym stanie od zaraz. Za dwa ptasie mleczka z biedronki kontakt 783022283
nieaktualne
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Gregor niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 20:40
Przyjme łopate, widły, sekator, kosiarke lub podkaszarke spalinowa, płyty chodnikowe (kilkanascie sztuk zeby zrobic ścieżkę) za dowolna walute. propozycje prosze pisac na forum
~ niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 21:29
Mam do oddania zimową kurtkę w kolorze ciemna zieleń,rozmiar L za dużą paczkę papieru toaletowego 4-warstwowego ze sklepu Rossmann ( koszt ok.13zł). Proszę o kontakt w godz. 10.00- 22.00 pod numerem 512315100.[img=1345490967_plmjtno.jpg]
~ niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 21:50
~ napisał(a):
~Plecak napisał(a): Przyjmę mały plecak..za coś na chłopca do zerówki,żeby miał boczne kieszonki na picie.

"przyjęcie" jeszcze aktualne?

w Tesco są tanie plecaki.
~TX niezalogowany
20 sierpnia 2012r. o 21:53
Witam, czy posiada ktoś na zbyciu JEDEN kołpak Daewoo 13'' ? Oczywiście chodzi mi o oryginał, zgubiłem gdzieś na trasie i drażni mnie ten ubytek. Gdyby ktoś takowy posiadał proszę napisać tu na forum.
Pozdrawiam
2769
#andrzej412 nieaktywny
20 sierpnia 2012r. o 22:06
przyjmę rękawiczki treningowe... może ktoś ma i mu zalegają ? waluta do ustalenia... tel. 669 537 523 lub gg: 3061286
5661
#wiedzmin nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 7:47
wiedzmin napisał(a): Przyjmę książki TEN OBCY, NOELKA i OTO JEST KASIA. Słodycze lub płyny czekaja. 533493947 lub [email protected]

Ponawiam.
~ niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 8:27
Jak mam ważna sprawe to nigdy nie mogę wpisac nowego tematu!!!

PILNE! Znaleziono kluczyk do samochodu

W niedziele ok godz. 14 znaleziono kluczyc do samochodu na kąpielisku "KRĘPNICA"... Więcej informacji nie mogę podac... Więcej informacji pod nr tel 608 750 128.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza