Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~bet niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 12:19
Mam do oddania kożuch ekologiczny rozm. 42- długi ,ładny w bardzo dobrym stanie, z kapturem. Oddam za książkę S.Kinga "Dallas 63"- koszt ksiązki ok.50 zł- jest możliwość zamówienia w bolesławieckiej księgarni lub kupno w/w książki w sieci EMPIK. Proszę o kontakt w godz. 10.00 -22.00 - tel. 512315100.[img=1345544384_rwdvgk4.jpg]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
8544
#TomekS nieaktywny
21 sierpnia 2012r. o 12:34
TomekS napisał(a): WITAM.

Ja proszę o info jeśli ktoś ma do oddania dobrą RAMĘ MĘSKĄ DO ROWERU dla kół 26 calowych.
Może komuś leży nie potrzebna w garażu czy na strychu, biedna -podrapana szkoda wyrzucić na złom a mi się przyda.
Chodzi mi o samą ramę, reszta nie istotna, resztę mam.

Za co, to zamiennik obojętny mi.

aha....
tel do mnie to 797410335
~ niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 13:11
Mam do oddania podręczniki:
1.TRENING MATURALNY -j. niemiecki- nowa matura
2.MATURA SOLUTIONS- kurs przygotowawczy
3.MATURA Z MATEMATYKI od roku 2010- zbiór zadań
4.WOS- liceum ogólnokształcące- zakres podstawowy
oddam wszystkie za 2 odżywki nadające blask NIVEA do włosów matowych. Proszę o kontakt pod numerem 512315100[img=1345547500_2o2vti3.jpg]
~;) niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 13:27
~Anetka. napisał(a): Posiadam wiele par modnych butów:)dużo szpilek, koturny, kozaki, sandałki adidasy r. 37-38 niektóre są nawet nowe. Wyzbywam się większości bo nie noszę:D Przykładowe firmy: h&m, new yorker, adidas i wiele innych Zapraszam;)

mogłabym prosić o zdjęcia butów w rozmiarze 38 :). na [email protected]
~gaga niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 14:02
ma ktos telewizor do oddania ?? ?? :)
~ niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 14:14
mam prostownice nowa do oddania za dwa ptasie mleczka z biedronki koszt 12zl :)
~ niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 14:16
~ napisał(a): mam prostownice nowa do oddania za dwa ptasie mleczka z biedronki koszt 12zl :)
534108912
~N. niezalogowany
21 sierpnia 2012r. o 14:28
Oddam nakolanniki za 10zł lub słodkości o tej wartości ;)

KONTAKT:

[email protected]
GG: 4802479
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza