Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Sprzedam lub oddam/przyjmę za piwko lub inne płyny czy słodkości :)

~ula niezalogowany
12 września 2012r. o 15:46
prosze o kontakt w sprawie trampek. 793682330
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ja niezalogowany
12 września 2012r. o 16:36
Oddam za pieluszi Dada 2 z biedroni i chusteczki nawilzane.tel 664-956-180[img=1347460589_kf3quvv.jpg]
~strix niezalogowany
12 września 2012r. o 16:52
~ napisał(a): oddam za grosze, lub piwo. i prosze moderatorzy... nie usuwajcie tego bo juz mam dosc ciagle dodawac na nowo. bo juz sam nie wiem jak to mam zapisac xD jak co to prosze napisac na konto STRIX DLACZEGO zostalo usuniete, z gory dzieki.

tel kontakt. 796758658 lub gg 7717117

[img=1347302670_2ei0f5x.jpg][img=1347302867_41ml4t1.jpg]

MONITOR SPRZEDANY! NIEAKTUALNE!

Posiadam do oddania bezpieczniki B16, tel stacjonarny, przedluzacze angielskie, kable internetowe. kilka krotkich i jeden ok 25m.

~T niezalogowany
12 września 2012r. o 16:52

Nie ma to jak słowa wyrwane z kontekstu i przedstawione tak żeby Tobie było wygodnie ;)

A gdzie ja napisałam SPRZEDAM? :> Oddam za słodkości, za 2 lizaki - już ok? Bo moje samo "oddam za słodkości" to za mało. Naprawdę zmień ten swój regulamin, bo nie tylko ja uważam, że głupotą jest moderowanie postów pt. "Waluta do dogadania".
Ale oczywiście nie mam racji, Ty tu rządzisz i będziesz moderował sobie dalej. Żegnam.

Popieram, znów mój post odnośnie płytek został wykasowany :( Napisałam że sprzedam za 13 zł. a nie ODDAM za równowartość np słodyczy za 13zl. Co ja zrobię że słodyczy nie jem a alkohol mnie nie interesuje? Mam myśleć intensywnie co w zamian? Nawet przyjmującemu wygodniej czasem dać pieniądze niż latać po sklepach i szukać tego co sobie wymyślę (np dany rodzaj kawy).Takie kwoty to aż dziwnie zamieszczać w dziale ogłoszeń, tym bardziej że są to pozostałości po remoncie.
To tyle moich żalów, gdyż muszę zamieścić ogłoszenie jeszcze raz. Pewnie zaraz dostanę z krec ki...

Zastosowana autokorekta

5440
#malamaja123 nieaktywny
12 września 2012r. o 18:57
witam,przyjmę za płyny bądź słodkości pedał do maszyny wraz z kablem...510481270 bądź pod ogłoszeniem.pozdrawiam!

Dopisane 12.09.2012r. o godz. 18:56:

kolczyki,naszyjnik,branzoletka za słodkości o wartości 15zł. [email protected][img=1347469013_hrvzzkn.jpg]

Dopisane 12.09.2012r. o godz. 18:57:

różowa panterka komplet jest nowy
~Ja niezalogowany
12 września 2012r. o 19:24
Nie wiem czy wiesz , że kabli do maszyn jest tyle ilu producentów i modeli maszyn . Może dokładniej precyzuj swoje potrzeby, bo w takiej formie tylko zaśmiecasz . I takimi rzeczami powinien się zajmować "wielki MOD"( a nie tym za co kto coś odda) . Nikt nie będzie do ciebie dzwonił żeby się dowiedzieć jaką masz maszynę .
8653
#jeden nieaktywny
12 września 2012r. o 20:20
Drogi, acz niekosztowny Sentinelu...
Ja także ośmielam się przyłączać do stronnictwa zwolenników nie ingerowania w temat metodami moderatorskimi.
THE-Cenzura oddala naturalne kierunki rozwoju danej gałęzi medialnej w sztywne i mało ciekawe ramy jakichś obostrzeń i wydumanych nieprawidłowości ...
Myślę, że sami nauci powinni wygwizdać kogoś przeginającego z żądaniami wymienników...
Jeśli ideą postu jest wymiana coś-za-coś, to wtedy zabawa w klasyfikowanie jej odmian, narzucanie i usztywnianie zasad tej wymiany powoduje jej powstrzymywanie od naturalnego i spontanicznego współtworzenia...
pozdro:)

Zastosowana autokorekta

3046
#sentinel nieaktywny
12 września 2012r. o 20:37
jeden napisał(a):
Jeśli ideą postu jest wymiana coś-za-coś, t

Dokładnie tak, wymiana zbędnych przedmiotów za przysłowiowe piwko lub inne płyny (słodkości) a nie sprzedaż. Od tego jest dział ogłoszeń.

~T napisał(a): Popieram, znów mój post odnośnie płytek został wykasowany :( Napisałam że sprzedam za 13 zł. a nie ODDAM za równowartość np słodyczy za 13zl. Co ja zrobię że słodyczy nie jem a alkohol mnie nie interesuje?

To dodaj to do działu ogłoszeń, jeżeli nie chcesz "wymienić" czegoś na piwko lub inne płyny (słodkości).
Ten temat dotyczy wymiany, a nie sprzedaży, czy to aż tak trudne do zrozumienia.
Jakoś większość osób dodających posty, nie ma z tym problemu i właśnie to oni zgłaszają wasze posty do moderacji, jako niezgodne z tematem.

GG 2563898
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza