Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

4547
#Anonim4547 nieaktywny
17 lutego 2012r. o 22:24
Magnum, Ty się znasz na ptaszkach, to może znasz odpowiedź na pytanie, które mnie frapuje, a mianowicie, dlaczego niektóre ptaki mając skrzydła i mogąc lecieć dokądkolwiek na świecie tkwią w tym samym miejscu ?

&feature=related
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7198
#Lestatt nieaktywny
17 lutego 2012r. o 22:28
&feature=player_embedded

Dopisane 17.02.2012r. o godz. 22:26:

&feature=player_embedded

Dopisane 17.02.2012r. o godz. 22:26:

&feature=player_embedded

Dopisane 17.02.2012r. o godz. 22:27:

&feature=player_embedded
swietny utwor satyricona

Dopisane 17.02.2012r. o godz. 22:28:

no i moonspell

I Want More !
4155
vorph
17 lutego 2012r. o 22:32
7198
#Lestatt nieaktywny
17 lutego 2012r. o 22:36
&feature=related

I Want More !
5570
#De_Tourvel nieaktywny
17 lutego 2012r. o 22:39

Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
5183
magnum44
17 lutego 2012r. o 23:11
Iluzja napisał(a): ... Ty się znasz na ptaszkach.... dlaczego niektóre ptaki mając skrzydła i mogąc lecieć dokądkolwiek na świecie tkwią w tym samym miejscu ?

Nie jestem ornitologiem, ale jedyna sensowna odpowiedź to... INSTYNKT.
Pani Iluzjo, nie znam się na ptakach :|
Ja się nimi interesuję i... trochę fascynuję:)
Czekam na "moje" przepiękne sójki - mutanty, ale będą dopiero w marcu:)
Dzięcioł czerwony uciekł ;(;(, bo przepędzili go ci, co pracują na zlecenie UM ;(;(
W moim otoczeniu zniszczono w ostatnim roku wiele siedlisk zwierząt i cennych drzew;(

Niestety nie mam na to wpływu, ale...
jestem baaardzo pamiętliwa!

Nie wiem czy jeszcze jesteś Iluzjo, bo późno odpisuję, zamyśliłam sie, zasłuchałam, zagadałam... nie jestem u siebie w domu;)

&feature=related

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
211
skorn
17 lutego 2012r. o 23:14
&feature=fvst

<i>
~ niezalogowany
17 lutego 2012r. o 23:16
&feature=related:>

Iluzja napisał(a): Magnum, Ty się znasz na ptaszkach, to może znasz odpowiedź na pytanie, które mnie frapuje, a mianowicie, dlaczego niektóre ptaki mając skrzydła i mogąc lecieć dokądkolwiek na świecie tkwią w tym samym miejscu ?

Silny jest bezwład i przyzwyczajenie :>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza