De_Tourvel napisał(a):
Chyba nie rozumiesz istoty performance'u...
... jeśli facet śpiewa kontratenorem sopranowym to nie oznacza, że coś z nim nie tak...
No no...
Jestem z Ciebie dumna!
Dobrze, pani psor ? (interpunkcja :D)
Co do muzyczki, wiedziałam, że "zapuścisz" coś w tym stylu :):)
Skąd wiedziałam?
Hi hi hi
To teraz mogę Cię wycałować!
:* :* :* :* :* :* :*
Niedobrze, pani psor ;P mówiłam, że przed znakami interpunkcyjnymi nie robimy spacji? ;> A Ty co? Nie umiesz - do kąta ;p
Co do reszty - jak ktoś nie rozumie pewnych zjawisk to najlepiej zmieszać je z błotem zamiast się nauczyć czegoś nowego ;) uważam, że pewne rzeczy należy wiedzieć ;):P
A tak na marginesie - to właśnie parę chwil temu zameldował się u mnie w hotelu Pan Robert Moskwa :P Bardzo sympatyczny człowiek :):):)
;);>
Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
De_Tourvel napisał(a):
... przed znakami interpunkcyjnymi nie robimy spacji? ;>
To... z wrażenia!
De_Tourvel napisał(a):
... do kąta ;p
To Grzdylowi możesz napisać!
Jesteście do siebie baaardzo podobni! :>:>
De_Tourvel napisał(a):
... uważam, że pewne rzeczy należy wiedzieć ;):P
Też tak uważam - Mysiu:)
De_Tourvel napisał(a):
A tak na marginesie - to właśnie parę chwil temu zameldował się u mnie w hotelu Pan Robert Moskwa :P Bardzo sympatyczny człowiek :):):)
Nie wytrzymam z Tobą!
Szlag...
... jasna dupa!
Ok.
Pozdróóófffki dla Robercika ode mnie :)
Dopisane 20.06.2012r. o godz. 00:06:
Tourvelka, nie śpisz?
Ludwiczek jeszcze nie jest ruszany? :D
&feature=related :D
Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
De_Tourvel napisał(a):
... przed znakami interpunkcyjnymi nie robimy spacji? ;>
To... z wrażenia!
To z wrażenia te błędy? ;> Szkoda, że dzieci na klasówce tak dobrze nie ściemniają ;p
magnum44 napisał(a):
De_Tourvel napisał(a):
... do kąta ;p
To Grzdylowi możesz napisać!
Jesteście do siebie baaardzo podobni! :>:>
Bo to ja jestem Grzdylem ;p a tak bardziej serio - Grzdyl to ja mam na drugie ;p;p;p
magnum44 napisał(a):
De_Tourvel napisał(a):
... uważam, że pewne rzeczy należy wiedzieć ;):P
Też tak uważam - Mysiu:)
Noooo.... i za to Cię kocham :*
magnum44 napisał(a):
De_Tourvel napisał(a):
Nie wytrzymam z Tobą!
Szlag...
... jasna dupa!
Ok.
Pozdróóófffki dla Robercika ode mnie :)
Chcesz autograf? ;>
magnum44 napisał(a): Tourvelka, nie śpisz?
Ludwiczek jeszcze nie jest ruszany? :D
Nie śpię ;p film oglądam ;p a Ludwiczek w użyciu już od 3 godzin ;p;p;p
;)
Żadna kobieta nie byłaby na tyle głupia, żeby zakochać się w facecie tylko dlatego, że on ma długie nogi! G. Garbo
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.