Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

1484
rafal
19 lutego 2007r. o 20:45
kowaluu napisał(a): Isis znam, a Cult Of Luna w mojej ulubionej wytwórni emule rec. nie wyświetla;) A posiadasz może z tych klimatów kapele Jesu? Bo poszukuje i znalezc nie moge...

Na www.mystic.pl można CultOfLuna sobie kupić w przystępnej cenie. Są ich cztery płyty.
Nie znałem Cult Of Luna, posłuchałem, ale się nie przekonałem, takie nijakie, smęcą straznie niby gitarki fajnie ciężkawo się stroją ale wole klimaty Opeth, Death, Testament, Behemoth a ten Wolfmother to już całkiem kiszka, podróba Purpli i Zeppelinów, ale może młodym to się podoba a ja mam już trójkę z przodu więc wolę spokojniejsze dźwięki haha.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1672
#Igorzasty nieaktywny
19 lutego 2007r. o 20:50
No młodym się podoba, ale to nie znaczy, że ograniczają się jedynie do nowych kapel ^^" I wcale nie podroba, jedynie wokal może się kojarzyć trochę z Zeppelinami... Ale skoro ja nadal mam jedynke z przodu, a Ty trojke, to z pewnością wiesz lepiej...
I tak muszę się pochwalić - jadę na koncert Pearl Jamu w czerwcu do Chorzowa :D :D

Wszyscy w siodła i śmierć frajerom!
1225
#Slayer nieaktywny
19 lutego 2007r. o 20:50
kowaluu napisał(a): Isis znam, a Cult Of Luna w mojej ulubionej wytwórni emule rec. nie wyświetla;) A posiadasz może z tych klimatów kapele Jesu? Bo poszukuje i znalezc nie moge...

Mam tylko jedną epkę Jesu - Silver.
1225
#Slayer nieaktywny
19 lutego 2007r. o 20:53
rafal napisał(a):
Na www.mystic.pl można CultOfLuna sobie kupić w przystępnej cenie. Są ich cztery płyty.
Nie znałem Cult Of Luna, posłuchałem, ale się nie przekonałem, takie nijakie, smęcą straznie niby gitarki fajnie ciężkawo się stroją ale wole klimaty Opeth, Death, Testament, Behemoth a ten Wolfmother to już całkiem kiszka, podróba Purpli i Zeppelinów, ale może młodym to się podoba a ja mam już trójkę z przodu więc wolę spokojniejsze dźwięki haha.

Fajnie sie zamotałeś, wolisz spokojniejsze dźwięki, ale Beblemota łykasz ;)
Opeth takie sobie. Jak lubisz późny Death, to posłuchaj Atheist. Testament oczywiście legenda. Co do Behemoth to ostatnie płyty Hell-Born i Pyorrhoea biją Demigoda na głowę.
1484
rafal
19 lutego 2007r. o 22:52
Slayer napisał(a):
Opeth takie sobie. Jak lubisz późny Death, to posłuchaj Atheist. Testament oczywiście legenda. Co do Behemoth to ostatnie płyty Hell-Born i Pyorrhoea biją Demigoda na głowę.

Nie zamotałem sie, to taki żarcik, ale niech Ci będzie.
Dawaj kolego forumowy jeszcze coś do posłuchania (poleć coś) to w wolnym czasie poszukam i potrenuję trochę. Tak jak kiedyś Slayera trenowałem i mi się spodobał, ale wtedy to miałem mleko pod nosem.
Cieszę się że jeszcze troche fanów rocka zostało na Świecie, może kiedyś dzięki Wam więcej tej muzyki będzie w mediach i będzie bardziej popularna.
A ja lubię:
Marillion, The Cure, Anathema, My Dying Bride, Opeth, Pearl Jam, Depeche Mode, System Of A Down, Riverside, Evergrey, Katatonia, Tool, Testament, Alice In Chains, Celtic Frost, Faith No More, Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Queens Of The Stone Age, Porcupine Tree, The Beatles, Led Zeppelin, The Doors, Devin Townsend Band, Death, Danzig, Nevermore, Slayer, Type O Negative, Samael, The Gathering, The Haunted, dobra już kończę i tak pozapominałem.
1269
#analcunt nieaktywny
20 lutego 2007r. o 0:07
rafal napisał(a):
Slayer napisał(a):

Nie zamotałem sie, to taki żarcik, ale niech Ci będzie.
Dawaj kolego forumowy jeszcze coś do posłuchania (poleć coś) to w wolnym czasie poszukam i potrenuję trochę. Tak jak kiedyś Slayera trenowałem i mi się spodobał, ale wtedy to miałem mleko pod nosem.
Cieszę się że jeszcze troche fanów rocka zostało na Świecie, może kiedyś dzięki Wam więcej tej muzyki będzie w mediach i będzie bardziej popularna.
A ja lubię:
Marillion, The Cure, Anathema, My Dying Bride, Opeth, Pearl Jam, Depeche Mode, System Of A Down, Riverside, Evergrey, Katatonia, Tool, Testament, Alice In Chains, Celtic Frost, Faith No More, Hunter, Frontside, Virgin Snatch, Queens Of The Stone Age, Porcupine Tree, The Beatles, Led Zeppelin, The Doors, Devin Townsend Band, Death, Danzig, Nevermore, Slayer, Type O Negative, Samael, The Gathering, The Haunted, dobra już kończę i tak pozapominałem.
o prosze kawał porządnej muzy wymieniłeś:) ja dorzuce do tego jeszcze Camouflage , ZZ top niektóre kawałki , Life of Agony , Hammerfall ,Dimmu Borgir , Ministry , Finntroll , Cradle of filth - najbardziej ostatnia płyta , Children of bodom , The offspring , Stone Sour , Manowar . Gwar , Fireball ministry , Moby:d , Vader . No i to tyle:d bo moge jeszcze tak długo wymieniać Pozdro
1271
#baker53 nieaktywny
20 lutego 2007r. o 13:26
A ma ktoś może dyskografie Marduk, Venom albo Nokturnal Mortum?? pilnie poszukuje...
~Artur niezalogowany
20 lutego 2007r. o 13:53
Mam wreszcie Chór Alexandrov-a,REWELACJA
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza