Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Muzyka jakiej słuchamy.

1225
#Slayer nieaktywny
7 stycznia 2007r. o 22:00
skorn napisał(a): prawdziwej alternatywy większość z was w życiu nie usłyszy

pardon pardon, mam nadzieję że nie do mnie pijesz :>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
983
#Calahan nieaktywny
7 stycznia 2007r. o 22:06
Slayer napisał(a):
Calahan napisał(a):
jegomosc napisał(a): Kombi to momentami IMO czysty Pop (tak jak wiekszosc kapel o ktorych piszesz):P
Raczej pop-rock;p Tak, to prawda ze wiekszosc tych kapel ma wiele utworow czysto popowych - ale dminuja te rockowe;). Pozatym alternatywa (jak rock Republiki czy Lady Pank) czesto jest trudna do sklasyfikowania - wystarczy poszukac takiej muzyki jaka lubimy w dyskografi zespolu. (Nawiasem mowiac "nie wolno ufac" Daab to reggae, ale mozna sie doszukiwac elementow rocka nowofalowego;p).

Aleś mnie ubawił. Kombi to rock a Lady Pank i Republika to alternatywa? :D Sięgnij lepiej po prawdziwy rock a nie tu bzdury wypisujesz ;)
Kombi i Lady Pank to typowe zespoly rockowe, a takze alternatywa:]. To jest prawdziwy Rock;). Co do Kombi to pop-rock i do tego lekki.

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
1225
#Slayer nieaktywny
7 stycznia 2007r. o 22:12
prawdziwy rock to (pojadę klasyką na poczatku):
The Doors
Rolling Stones
Aerosmith
Led Zeppelin
AC/DC
Scorpions
Kiss
Van Halen
Deep Purple
Guns n`Roses
Queen
Rainbow
King Crimson

a z młodszych kapel chociażby The Mars Volta czy Wolfmother
1225
#Slayer nieaktywny
7 stycznia 2007r. o 22:15
Kto lubi Riverside? :D :D :D
~X niezalogowany
7 stycznia 2007r. o 22:15
tak właśnie! A prawdziwej alternetywy naprawdę niewielu z was słyszało.
Deep Purple .... ehhh... moja młodość
983
#Calahan nieaktywny
7 stycznia 2007r. o 22:19
Slayer napisał(a): prawdziwy rock to (pojadę klasyką na poczatku):
The Doors
Rolling Stones
Aerosmith
Led Zeppelin
AC/DC
Scorpions
Kiss
Van Halen
Deep Purple
Guns n`Roses
Queen
Rainbow
King Crimson

a z młodszych kapel chociażby The Mars Volta czy Wolfmother
Ani jednego Polskiego zespolu!! Zgadza sie, to typowy rock (Rolling Stones,Queen,Led Zeppelin,The Doors to te lepsze) tyle tylko ze Polski rock jakos bardziej do mnie przemawia;).

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
1225
#Slayer nieaktywny
7 stycznia 2007r. o 22:23
Polski rock?
- Turbo (ale już pisałeś o nich)
- TSA
Z młodszych kapel:
- Riverside (przepiękny progrock)
- Joy Machine (jeszcze nic nie wydali, ale są godni uwagi, http://myspace.com/joymachineband )
- Tipsy Train

a tak w ogóle to przecież zagraniczny rock jest o wiele lepszy :D
983
#Calahan nieaktywny
7 stycznia 2007r. o 22:31
Slayer napisał(a): Polski rock?
- Turbo (ale już pisałeś o nich)
- TSA
Z młodszych kapel:
- Riverside (przepiękny progrock)
- Joy Machine (jeszcze nic nie wydali, ale są godni uwagi, http://myspace.com/joymachineband )
- Tipsy Train

a tak w ogóle to przecież zagraniczny rock jest o wiele lepszy :D
Moze i lepszy, ale dla mnie Rock to nie tylko muzyka - to takze slowa:) Rock musi dawac cos w rodzaju pozytwnej energi - mi dostarcza ja Republika:).

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza