Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

2820
#k1p nieaktywny
14 września 2011r. o 10:42
Ja narazie jestem w trakcie nauki, ale znając moje ciągotki do ekstremalnej jazdy, pewnie da mi to statysfakcję :>
Więc nie wrzucam wszystkich do jednego wora, bo wiem, że mimo, iż lubię bezpiecznie przemieszczać się po mieście, lubię też skok adrenaliny... To uzależnia i kusi.
A co do przyszłego moto, to "niestety", mam w spadku Yamahę BT1100.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
7422
#a15 nieaktywny
14 września 2011r. o 10:45
k1p napisał(a): Ja narazie jestem w trakcie nauki, ale znając moje ciągotki do ekstremalnej jazdy, pewnie da mi to statysfakcję :>
Więc nie wrzucam wszystkich do jednego wora, bo wiem, że mimo, iż lubię bezpiecznie przemieszczać się po mieście, lubię też skok adrenaliny... To uzależnia i kusi.
A co do przyszłego moto, to "niestety", mam w spadku Yamahę BT1100.

mi szkoda moto do gumowania... ;)

bt1100 malo mocy, a wielkie, nie lepiej sprzedać i coś ciekawszego?
moze z750 skoro lubisz nakedy jak widze ;)
2820
#k1p nieaktywny
14 września 2011r. o 10:54
Ale nadrabia momentem obrotowym :-)
No i przede wszystkim moja (mało skoromnie to zabrzmi), wyglądem... Więc chyba zostanie już na parę dobrych lat...
Dlatego szukam złotego środka.
Wczoraj jeździłam V-maxem. Ale skastrowanym do 105 KM. Na prostej daje radę, lepiej niż bulldog. Ale wchodzenie w zakręt skojarzyło mi się z prowadzeniem krzesła od biurka...
Teraz w moich myślach jest tylko MT-01, ale jak narazie nieosiągalna z powodu ceny zakupu :-(
~ niezalogowany
14 września 2011r. o 16:36
Mam z 750 i chętnie sprzedam.
2820
#k1p nieaktywny
28 września 2011r. o 12:52
Kurczę, jednak szukam czegoś w V-ce...
Chociaż Kawa zawsze w moim odczuciu uchodziła za motocykl bardzo wygodny. Bez względu na model...
Narazie postaram się sprzedać babskiego GS-a z dość ciekawą historią za fortunę ( :D ) a później pomyślę...
Bo tak jak wspomniałam BT1100 mam w spadku, trzeba mojej drugiej połowce zapewnić wrażenia większe niż daje Bulldog i nie mam tu na myśli prędkości maksymalnej, tylko właściwości trakcyjne i przyspieszenie.
A czy inny motocykl jak taki w układzie V jest w tanie to zapewnić?? :)

Dopisane 28.09.2011r. o godz. 12:52:

A wracając do tematu, zauważyłam, chodząc tu i tam po mieście, że modne stało się wśród nastolatków strzelanie z tłumików, nawet późnym wieczorem. W weekend byłam świadkiem takiego zachowania.
I w tym miejscu pytam się: komu chcecie zaimponować, kogo przestraszyć. To, że strzał jest bardzo prosty w wykonaniu wie każdy, nawet początkujący motocyklista.
Co chcecie jeden z drugim udowodnić??
Sorry, ale takie zachowanie kojarzy mi się z chęcią pokazania swojej wartości, gdy nie ma się nic innego do zaprezentowania... Podobnie z jazdą na tylnym kole przez miasto... Przedstawiacie jakąś żałosną chęć pokazania się za wszelką cenę.
Nie powinniście nigdy nazywać się motocyklistami.
Motocyklista to człowiek, który czerpie przyjemność z jazdy tylko dla samego siebie, nic nie chce udowadniać...
Zrozumcie to i przestancie odstawiać wiochę na mieście!!
Wstyd mi za was, ponieważ jesteśmy wrzucani do jednego wora.
I to by było tyle, w tej sprawie nie mam chyba już nic do powiedzenia...
~Wredna Tylda niezalogowany
28 września 2011r. o 13:40
k1p napisał(a): Nie powinniście nigdy nazywać się motocyklistami.
Motocyklista to człowiek, który czerpie przyjemność z jazdy tylko dla samego siebie, nic nie chce udowadniać...
Zrozumcie to i przestancie odstawiać wiochę na mieście!!
...

:* Amen
2736
#immortalrider nieaktywny
27 lutego 2012r. o 17:47
Pobudka... Ciepło się robi :D

Czasem na drodze spotykam prawdziwych szaleńców! Pędzą na złamanie karku i wbrew rozsądkowi... ...czasem naprawdę trudno ich wyprzedzić!
~DAWCA orgazmów niezalogowany
27 lutego 2012r. o 17:52
No ba :) ja już swoją maszynę obudziłem ze snu zimowego ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza