Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 18:14
Eee, chyba nie mnie :)
Napisałam na priv, bo wywołam jeszcze większą burzę niż jest teraz :)

Dopisane 28.03.2012r. o godz. 18:14:

A co do kobiet-kierowców, też chętnie bym poznała, bo jak narazie wszystkie moje znajome robią za plecaczki :-(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5436
#nie_powiem nieaktywny
28 marca 2012r. o 18:48
Dziś koło brico, dokładnie na zjeździe do brico jadąc od kruszyna. Godzina ~18.10

Motor czerwono niebieski z napisem CBR. Śmignął koło mnie przez podwójną ciągłą, zmieścił się na styk przed autem z naprzeciwka. Żeby jeszcze zrobił to dynamicznie, a dopiero na wysokości moich drzwi zredukował bo ciągnął się w nieskończoność... żałośnie to wyglądało z mojej perspektywy nie mówiąc już o zagrożeniu. Jakbym od razu skręcił w zjazd to 100% bym go zahaczył.
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 19:57
Wczoraj na skrzyżowaniu ulic Chrobrego, Żwirki i Wigury z Ciesielską (wjazd do byłej "Polfy")
Jadę od strony stacji kolejowej kierując się na prawy pas do skrętu w prawo (w kierunku Żwirki i Wigury). Zielone na wprost, auta stoją, bo jakiś magik chce skręcić w lewo w Ciesielską, do byłej "Polfy". Za nim stoją trzy auta chcące jechać na wprost. Na swoim pasie zrównuję się z autem stojącym bezpośrednio za skręcającym w lewo. I co robi ten półmózg?? Wyjeżdża na mój pas z zamiarem ominięcia skręcającego, bez spojrzenia w prawe lusterko, wprost na mój lewy błotnik.
Skończyło się klaksonem i porysowaną przednią felgą o krawężnik w moim aucie... Gdzieś musiałam uciec, chociaż teraż żałuję tego naturalnego odruchu...
Nikt nikogo nie zwolnił od myślenia... Żadnego użytkownika dróg... Nie ważne, czym się porusza, takich przykładów można by mnożyć.
Jeśli ktoś ma alergię na punkcie blondynek, będzie widział tylko je popełniające błędy na drodze. Podobnie jest z motocylklistami, rowerzystami, kobietami w cabrio i młodymi mężczyznami w BMW...

Dopisane 28.03.2012r. o godz. 19:57:

Dlatego patrzmy w lusterka, niezależnie czym się poruszamy...
Nawet, jeśli wina nie będzie leżeć po naszej stronie i mamy pierwszeństwo, warto spojrzeć, czy jakiś niczym nie chroniony wariat nie leci po naszej lewej stronie :-)
~ niezalogowany
28 marca 2012r. o 19:59
k1p masz fotki swoich śmigaczy :D
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 20:01
A co to ma wspólnego z tematem??
~ niezalogowany
28 marca 2012r. o 20:04
Z temat nic, z motocyklami wiele. Jestem po prostu ciekawy
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 20:28
Wiesz, skromnie zaczynam, mam rower i dwa skutery, ale kiedyś dorobię się czegoś większego :>
~DAWCA orgazmów niezalogowany
28 marca 2012r. o 20:36
Oj już nie bądź taka skromna dziewczyno :P bo o litrowych skuterach to jeszcze nie słyszałem :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem