Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 16:29
Podpisuj się jak chcesz, bylebyś już skończył tą swoją nie prowadzącą do niczego prowokację i ataki w kierunku mojej osoby.
Tak jak pisałam wcześniej, nie mam zamiaru uczestniczyć w dyskusjach generowanych w Twojej głowie, przelewanych na klawiaturę i prowadzących donikąd.
Nie będę się również odnosić do Twoich podpisów pod cytatami moich słów, które wyrywasz z kontekstu.
Gołym okiem widać, że wchodzisz w temat tylko po to, aby złapać kogoś "za język".
Nie mam pojęcia po co to robisz, żeby wkurzyć??
Nie bój nic, mnie to nie rusza, mam wystarczająco luzu i dystansu,zarówno do takich typów jak Ty jak i do swojej osoby.
Widocznie też błędnie interpretujesz moje wypowiedzi.

Dopisane 28.03.2012r. o godz. 16:29:

A wracając do tematu...
Czy ktoś z Was czytał książkę Davida L. Hougha "Motocyklista doskonały"? Czy warto w nią zainwestować, a może już ktoś przeczytał i ma na zbyciu? Chętnie odkupię. Tą lub inne publikacje tego autora.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~mir.ko niezalogowany
28 marca 2012r. o 16:32
ksiazka jest w pdf na juz :)
~k2p niezalogowany
28 marca 2012r. o 16:36
K1p, co Ty piszesz kobieto?!!Podaj przykłady słów wyrwanych z kontekstu albo zamilcz.Nie odnosisz się do żadnego argumentu zawartego w moich postach. Spróbuj zastąpić słowotok ARGUMENTAMI!! :)
Nie atakuję Ciebie jako osoby tylko próbuje polemizować z tym co piszesz!!Zacytuj mojego posta, w którym jest atak na Twoją osobę!
Złość przesłania Ci zdolnośc do logiczengo myślenia! :)
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 16:42
~mir.ko napisał(a): ksiazka jest w pdf na juz :)

W pdf też mam, chciałabym jednak w tradycyjnej formie :-)

Dopisane 28.03.2012r. o godz. 16:42:

~k2p napisał(a): Złość przesłania Ci zdolnośc do logiczengo myślenia! :)

To są właśnie słowa atakujące moją osobę, daleko nie musiałam szukać. A nie zamilczę, ponieważ posiadam dwa motocykle, jeżdżę regularnie i wiem, na czym to wszystko polega. A Ty jakie masz doświadczenie, kim jesteś?? Oprócz tego, że prowokatorem. Teraz chyba na dodatek prowokatorem z pianą na ustach.
~k2p niezalogowany
28 marca 2012r. o 16:56
k1p napisał(a): To są właśnie słowa atakujące moją osobę, daleko nie musiałam szukać.

To jest stwierdzenie :)
Nie wypowiadam sie na temat motocykli tylko na temat kultury jazdy użytkowników dróg!!
Trzymaj się faktów albo zacytuj mojego posta , w którym wypowiadam się o budowie, użytkownaniu motocykla.
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 17:12
Nie, człowieku, Ty się czepiasz. Wszystkiego i wszystkich.
Właściwie swoimi postami niczego w tym temacie sensownego nie przekazujesz, cytujesz nasze posty i stawiasz im kontrę.
Potrafisz się czepić nawet użytych przeze mnie emotikonów.
Czy na tym polega merytoryczna i sensowna dyskusja??

Dopisane 28.03.2012r. o godz. 17:12:

... i nadal nie potrafię ogarnąć, co miałeś na myśli wspominając o budowie motocykli??
~k2p niezalogowany
28 marca 2012r. o 17:13
k1p napisał(a): Nie, człowieku, Ty się czepiasz. Wszystkiego i wszystkich.
Właściwie swoimi postami niczego w tym temacie sensownego nie przekazujesz, cytujesz nasze posty i stawiasz im kontrę.
Potrafisz się czepić nawet użytych przeze mnie emotikonów.

Karolino, doszedłem do wniosku , że potrafisz wymieniać poglądy tylko z osobami mającymi takie samo jak Ty zdanie :)
Cytuję fragmenty postów , żebyś wiedziała której części Twojego posta dotyczy moja odpowiedź!! Dzięki temu to co piszę nie ma cech słowotoku!!
Ani razu nie odniosłaś się do moich wypowiedzi i ani razu nie odpowiedziałaś na zadane pytania!!
Czy tak ma wyglądać rozmowa na argumenty!:P

PS.Wyjaśniłem Ci, o co chodziło mi z tą emotką , którą Ty użyłaś.Nic nie zrozumiałaś.
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 17:23
Nie potrafię odebrać Twoich postów inaczej, jak tylko jako atak na motocyklistów, atak wobec wszelkich naszych argumentów.
Dlatego też nie potrafię prowadzić z Tobą dyskusji :-(
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza