Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ach Ci źli motocykliści

~kret niezalogowany
28 marca 2012r. o 0:23
rf napisał(a): [ ...Jechałeś kiedyś 10 godzin w deszczu bez kombinezonu przeciw deszczowego na motocyklu w temperaturze około 12-15 stopni i to jeszcze w nocy?...

Teraz wszystko jasne. Wymień ten olej w czaszce bo wlali ci jakieś badziewie i dlatego mózg ci działa tak jak działa. :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3779
#rf nieaktywny
28 marca 2012r. o 9:18
~kret napisał(a):
rf napisał(a): [ ...Jechałeś kiedyś 10 godzin w deszczu bez kombinezonu przeciw deszczowego na motocyklu w temperaturze około 12-15 stopni i to jeszcze w nocy?...

Teraz wszystko jasne. Wymień ten olej w czaszce bo wlali ci jakieś badziewie i dlatego mózg ci działa tak jak działa. :P

Tak jest kret, każdy może być prostakiem :)
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 10:39
Moja wymiana słów z "~" przekonała mnie, że nie warto poświęcać czasu na coś, co zupełnie pozbawione jest sensu.
Wyrywanie słów z kontekstu, podważanie statystyk i przede wszystkim ukrywanie się większości negatywnie wypowiadających się za "~" pozbawia tą dyskusję jakiegokolwiek sensu.
Ktoś, kto nie spróbował, nie zrozumie. Dlatego oficjalnie kończę tą nierówną walkę. Mam nadzieję, że tych pozytywnie do nas nastawionych jest jednak więcej i nie będziemy musieli z nikim walczyć na drodze.
Życzę, abyście sami na dwóch kółkach popełniali jak najmniej błędów, abyście zawsze wrócili cali.
Na koniec bardzo smutny film ku przestrodze pokazujący, że jazda motocyklem często nie wybacza błędów:

3145
#hemi nieaktywny
28 marca 2012r. o 14:39
tutaj akurat osoba poszła za szeroko(za szybko?) i pewnie już nigdy tego błędu nie popełni:(

Wiadomo są osoby na jednośladach (i nie tylko) które często lub czasami odkecą mocniej (nadepną bardziej) aby troszkę podgonić w trasie czy też w ogóle poczuć tego kopa ale chyba NIKT nie wyjeżdżą w miasto,czy w trasę aby ŚWIADOMIE SIĘ ZABIĆ,a celem wyjazdu jest kogoś zabić a siebie kompletnie połamać..

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~mir.ko niezalogowany
28 marca 2012r. o 15:36
dla fanów 2 kółek ciekawy film w HD

Closer to the Edge

http://www.filmweb.pl/film/Jazda+na+kraw%C4%99dzi-2011-619929

3779
#rf nieaktywny
28 marca 2012r. o 15:54
~mir.ko napisał(a): dla fanów 2 kółek ciekawy film w HD

Closer to the Edge

http://www.filmweb.pl/film/Jazda+na+kraw%C4%99dzi-2011-619929

Mam ten film w całości i jest naprawdę dobry, ale oczywiście nie dla fanów czterech kółek :>
2820
#k1p nieaktywny
28 marca 2012r. o 16:10
A skąd masz, ja też chcę :>
Szukałam i najszybciej grają go w Multikinie we Wrocku 5 kwietnia. Ciekawe, kiedy będzie w Bolesławcu??

Dopisane 28.03.2012r. o godz. 16:10:

Dobra, nie było pytania, też mam już 50%.
~k2p niezalogowany
28 marca 2012r. o 16:12
k1p napisał(a): Moja wymiana słów z "~" przekonała mnie, że nie warto poświęcać czasu na coś, co zupełnie pozbawione jest sensu.
Wyrywanie słów z kontekstu, podważanie statystyk i przede wszystkim ukrywanie się większości negatywnie wypowiadających się za "~" pozbawia tą dyskusję jakiegokolwiek sensu.

Jeżeli nie chcesz, bądź nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytania oraz jeżeli nie chcesz, bądź nie potrafisz prowadzić dyskusję na argumenty to przekonałaś mnie , że nie warto z Tobą prowadzić dyskursu.
Pokazałem Ci, że statystyki w "zalinkowanym" przez Ciebie artykule, nie uwzględniają wszystkich elementów mających wpływ na wskaźniki wypadkowości. Oczywiście znowu nie chcesz bądż nie potrafisz merytorycznie odpowiedzieć .To , że ktoś zamieścił artykuł na jakiejś stronie , nie powinno Cię zwolnić od zastanowienia się czy treść artykułu zawiera wszystkie elementy oraz czy "przypadkiem" artykuł nie został napisany w ten sposób , żeby udowodnić z góry założoną tezę.
Twoje zdanie z posta "I tak pierwsza wystartuję spod czerwonego, czy to ci się podoba, czy nie :P", potraktowałem żartobliwie bo sama pisząc to zdanie , nadałaś żartobliwy charakter.Jeżeli tak nie było to może mi wyjaśnisz co chciałaś przekazać pisząc to zdanie i umieszczając na końcu emotkę "jęzorową"? Zdanie bez tej emotki pasowaloby raczej do "mniej rozgarniętego" użytkownika dróg a nie do Ciebie:)

K1p, zauważyłem już nie pierwszy raz , że błędnie interpretujesz posty zamieszczane na forum i dlatego dla pełnej TWOJEJ jasności napiszę: motocyklistów a także innych użytkowników dróg traktuję jednakowo bo nie ma dla mnie znaczenia jakim środkiem lokomocji się poruszają.Wszystkich, delikatnie mówiąc, podzieliłbym tylko na mniej i bardziej rozgarniętych :)

PS1.Mała dygresja.Brakuje Ci jeszcze, uzywająć potocznego wyrażenia,"odrobiny luzu":P
PS2.Czy mój podpis, jakiego teraz użyłem k2p, odpowiada Ci czy wolisz , żebym się podpisywał Grzdyl_Ponury :P ? Czy może podpis nie żadnego znaczenia a liczy się to co jest zawarte postach?? :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza