k1p napisał(a): Moja wymiana słów z "~" przekonała mnie, że nie warto poświęcać czasu na coś, co zupełnie pozbawione jest sensu.
Wyrywanie słów z kontekstu, podważanie statystyk i przede wszystkim ukrywanie się większości negatywnie wypowiadających się za "~" pozbawia tą dyskusję jakiegokolwiek sensu.
Jeżeli nie chcesz, bądź nie potrafisz odpowiedzieć na zadane pytania oraz jeżeli nie chcesz, bądź nie potrafisz prowadzić dyskusję na argumenty to przekonałaś mnie , że nie warto z Tobą prowadzić dyskursu.
Pokazałem Ci, że statystyki w "zalinkowanym" przez Ciebie artykule, nie uwzględniają wszystkich elementów mających wpływ na wskaźniki wypadkowości. Oczywiście znowu nie chcesz bądż nie potrafisz merytorycznie odpowiedzieć .To , że ktoś zamieścił artykuł na jakiejś stronie , nie powinno Cię zwolnić od zastanowienia się czy treść artykułu zawiera wszystkie elementy oraz czy "przypadkiem" artykuł nie został napisany w ten sposób , żeby udowodnić z góry założoną tezę.
Twoje zdanie z posta "I tak pierwsza wystartuję spod czerwonego, czy to ci się podoba, czy nie :P", potraktowałem żartobliwie bo sama pisząc to zdanie , nadałaś żartobliwy charakter.Jeżeli tak nie było to może mi wyjaśnisz co chciałaś przekazać pisząc to zdanie i umieszczając na końcu emotkę "jęzorową"? Zdanie bez tej emotki pasowaloby raczej do "mniej rozgarniętego" użytkownika dróg a nie do Ciebie:)
K1p, zauważyłem już nie pierwszy raz , że błędnie interpretujesz posty zamieszczane na forum i dlatego dla pełnej TWOJEJ jasności napiszę: motocyklistów a także innych użytkowników dróg traktuję jednakowo bo nie ma dla mnie znaczenia jakim środkiem lokomocji się poruszają.Wszystkich, delikatnie mówiąc, podzieliłbym tylko na mniej i bardziej rozgarniętych :)
PS1.Mała dygresja.Brakuje Ci jeszcze, uzywająć potocznego wyrażenia,"odrobiny luzu":P
PS2.Czy mój podpis, jakiego teraz użyłem k2p, odpowiada Ci czy wolisz , żebym się podpisywał Grzdyl_Ponury :P ? Czy może podpis nie żadnego znaczenia a liczy się to co jest zawarte postach?? :)