Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

BolecAlbum: Normalny chłopak ;) (zdjęcie nr 15855)

~ niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 9:17
świetnie się bawię czytając Wasze posty :-D ludzie dajcie sobie spokój z tym anielskim, bo to jest prostak..(nie znam go, ale wnioskuję z jego wypowiedzi, pewnie jak każdy z Was). Szkoda tylko czasu, żeby go karmić takimi komentarzami, bo on odpowiedź na wszystko znajdzie - nieważne jak głupia ona będzie, ale ważne, że coś powie.
A ty anielski (ta nazwa użytkownika też mnie niesamowicie bawi;) )naucz się przyjmować krytykę, bo nie potrafisz. Ktoś pisze komentarze, że mu sie nie podobasz - źle, dziewczyna powyżej cię broni - źle. Zdecyduj się.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5830
#SlipKnot nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 11:32
DAWAJ CHŁOPIE DO MOJEGO ZESPOŁU Z TA TWARZA NIE BEDZIESZ POTRZEBOWAŁ MASKI :P
525
#MX nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 12:31
czytam wątek czytam.. najpierw że wolny.. potem, że coś tam jego kobieta.. to jak to w końcu? chyba jednak ona nie istnieje w realu, bo gdyby tak mu słodziła, nie musiał by szukać pocieszycielek w sieci? ;)
~CSZ niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 13:09
~ napisał(a): ...bo to jest prostak..(nie znam go, ale wnioskuję z jego wypowiedzi,

Logika godna podziwu. Z mojej wypowiedzi możesz wywnioskować (tylko dlatego, że napiszę wprost), że nie znoszę ludzi oceniających innych, zwłaszcza na tak lichej podstawie.
~ napisał(a): pewnie jak każdy z Was)

Nie, niektórzy są normalni.

PS. Skoro bawią Cię wypowiedzi 'prostaka' to gratuluję poziomu innych rozrywek :)
3453
#anielski nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 13:49
Szczerze to zlewam na wasze wypowiedzi..
Macie racje śmiejcie sie i niech wam ziemia lekka bedzie.. :>

Tylko nierozumiem jak mozna byc takim pi*****ym wredotą jak wy?! że odrazu pod moja fotą gdzie nic na nikogo ne pisałem zero lansu itd.. to wy odrazu mnie zmieszaliscie z błotem.. Skoro twierdzicie że jestem "prostakiem" to ja powiem że wy jesteście "pie*****mi egoistami"!!

Zamisat wyzywać to pomagajcie innym!!
I nie dajcie krzywdzić innych!!
Pozdrawiam..

I Like!
5213
#maggie nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 14:18
najpierw sam przestań wyzywać innych :)
olewaj to i nie wdawaj się w dyskusje.
Z drugiej strony zamieszczając swoją fotkę musiałeś liczyć się z opiniami nie tylko pozytywnymi ;)
Nie znam Cię,więc nie oceniam,bo jak wiadomo po wyglądzie się ludzi nie ocenia :) gratuluję odwagi i pozdrawiam.

Ciesz sie malymi sprawami,duze same sie soba zajma.
2373
#szczurek nieaktywny
7 stycznia 2012r. o 16:50
pocieszanie się bolec.info, jej osom poziom ^^ pozdrawiam uchachana po pachy xD

Scurek ;D Mysowate ;p
~ niezalogowany
7 stycznia 2012r. o 17:48
szczurek napisał(a): pocieszanie się bolec.info, jej osom poziom ^^ pozdrawiam uchachana po pachy xD

Anielski bije ciebie i twoją wypowiedź na łeb na szyję !!
Jego przynajmniej można zrozumieć :]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza