mam problem, chciałabym pracować w sklepie i pracodawca oczekuje zaświadczenia o niekaralności. Kupiłam już znaczek za 50zł ale nie wiem jak wypełnić wniosek, a konkretnie co wpisać w 1. Nazwa i adres podmiotu kierującego
zapytanie oraz numer urządzenia
służącego do automatycznego
odbioru informacji 2. Wskazanie postępowania, o którym mowa w art. 6 ust.1 pkt 4-6 i 8-10 ustawy z dnia 24 maja 2000 r. o Krajowym Rejestrze Karnym (Dz. U. z 2008 r. Nr 50, poz. 292, z późn. zm.), w związku z którym zachodzi potrzeba uzyskania informacji o osobie 3. Zakres danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie. Bardzo bardzo proszę o pomoc osoby które taki wniosek wypełniały
Co ty za wniosek wziełaś?:)..ja brałam to zaświadczenie w Jeleniej Górze, wniosek wypełniłam na miejscu i nie było tam nic skomplikowanego, i na pewno nie było takich formułek:)
<b>Wladza to mniej lub bardziej dotkliwa forma gwaltu na ludziach.</b>
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.