Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

zaświadczenie o niekaralności

~ niezalogowany
23 grudnia 2011r. o 21:34
mam problem, chciałabym pracować w sklepie i pracodawca oczekuje zaświadczenia o niekaralności. Kupiłam już znaczek za 50zł ale nie wiem jak wypełnić wniosek, a konkretnie co wpisać w 1. Nazwa i adres podmiotu kierującego
zapytanie oraz numer urządzenia
służącego do automatycznego
odbioru informacji 2. Wskazanie postępowania, o którym mowa w art. 6 ust.1 pkt 4-6 i 8-10 ustawy z dnia 24 maja 2000 r. o Krajowym Rejestrze Karnym (Dz. U. z 2008 r. Nr 50, poz. 292, z późn. zm.), w związku z którym zachodzi potrzeba uzyskania informacji o osobie 3. Zakres danych, które mają być przedmiotem informacji o osobie. Bardzo bardzo proszę o pomoc osoby które taki wniosek wypełniały
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~MZK niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 15:05
?
~ niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 15:19
W Zgorzelcu wydają zaświadczenie o niekaralności? Do której godziny KRK jest czynny?
~Ganja niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 15:25
Legnica albo Jelenia Góra, w Zgorzelcu nie wydają.
Przy wejściu do punktu jet wzór, w necie tez tego jest mnóstwo.
Zaświadczenie wydają od ręki.
~ niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 15:34
dzieki za odp. Słyszłem ze w Zgorzelcu wydają, także teraz już nie wiem...:)
1002
#PitBull nieaktywny
7 stycznia 2013r. o 15:38
Co ty za wniosek wziełaś?:)..ja brałam to zaświadczenie w Jeleniej Górze, wniosek wypełniłam na miejscu i nie było tam nic skomplikowanego, i na pewno nie było takich formułek:)

<b>Wladza to mniej lub bardziej dotkliwa forma gwaltu na ludziach.</b>
~ niezalogowany
7 stycznia 2013r. o 16:28
Wniosek składasz pisemnie, można wysłać przez neta. Otrzymany dokument w pdf drukujesz i masz zaświadczenie.
3688
#Pynchoon nieaktywny
7 stycznia 2013r. o 16:39
Wniosku w wersji elektronicznej nie złożysz i nie uzyskasz w ten sposób odpowiedzi. Można go wysłać pocztą.

Sam wniosek można ściągnąć ze strony ministerstwa:

http://www.bip.ms.gov.pl/Data/Files/_public/bip/krk/formularz_krk_osoba.pdf

zapytanie kierujesz samemu.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza