A ja nie lubię jak ktoś się wypowiada w każdym temacie zupełnie bez sensu i co można na to poradzić? Przecież nie można zakazać ci wypowiadać się publicznie, a szkoda.
~Zdziwiony niezalogowany 14 stycznia 2013r. o 20:46
Ernest napisał(a): nie lubię tych e-papierosów,drazni mnie jak ktoś je sobie popala.
dziwne życzy piszesz, drażni Cię że ktoś pali w sposób nie przeszkadzajacy innym i nie smrodzacy ?? Faktycznie lepiej by kopcil jak parowoz i szkodził sobie i innym... A najlepiej przy dzieciach...
UWAGA UWAGA
w związku z likwidacja konkurencyjnego
stoiska z e-papierosami "trendy" w tesco
informuje że w trosce o wszystkich e-palaczy
postanowiłem zamówić wszystkie części do
wyżej wymienionej marki. Tak więc po części
zamienne i na serwis zapraszam na nasze
stoisko na pasażu intermarche.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.