Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Zgubiono-znaleziono psa (kota).

7683
#olinka nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 10:22
uwaga
zaginął owczarek niemiecki w okolicach bolesławic ma on 7 mc ok. 30 kg wagi wizualnie wygląda na starszego pies wabi się nero i jest szczepiony, prosimy o kontakt za pieskiem tęsknią dzieci czekamy i prosimy o jakiekolwiek informacje pod nr 725008835 wyznaczono nagrodę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
20 stycznia 2012r. o 17:18
:)

Do góry!
~Gibson niezalogowany
20 stycznia 2012r. o 17:36
Jakieś zdjęcie by się przydało ;)
Dwa dni temu po osiedlu przy Konstytucji 3 Maja się jakiś owczarek niemiecki błąkał, nawet go z balkonu kotletem dokarmiłem :D
Z tym że nie wiem czy to ten bo wyglądał na dorosłego choć troche za chudego. Pies wyjątkowo ładny, ciemne umaszczenie, duże stojące uszy i ogon nisko noszony
7683
#olinka nieaktywny
20 stycznia 2012r. o 21:10
to jest mój piesek[img=1327090019_jkxpue8.jpg]

Dopisane 20.01.2012r. o godz. 21:10:

bardzo proszę o pomoc ktoś musiał go widzieć strasznie za nim tęsknimy
5183
magnum44
21 stycznia 2012r. o 0:23

Oby się znalazł:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~Gibson niezalogowany
21 stycznia 2012r. o 9:19
olinka napisał(a): to jest mój piesek[img=1327090019_jkxpue8.jpg]Dopisane 20.01.2012r. o godz. 21:10:bardzo proszę o pomoc ktoś musiał go widzieć strasznie za nim tęsknimy

No to innego widziałem, chociaż na tak małym zdjęciu ledwo coś można zobaczyć...
~bela niezalogowany
21 stycznia 2012r. o 12:16
jak znajde go to ile dostane
7683
#olinka nieaktywny
21 stycznia 2012r. o 18:51
~bela napisał(a): jak znajde go to ile dostane
pewnie jesteś osobą która liczy zawsze na to ile może dostać za coś nie swojego dla mnie i dla każdej osoby która kocha zwierzęta nie jest ważna kwota owszem nagroda jest wyznaczona w granicach ludzkiego rozsądku. ja tylko proszę o pomoc
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza