Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

4261
#akmed666 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 12:39
W tym mieście nie ma pracy a już zimą to porażka no chyba że za darmo wtedy wszyscy pracodawcy chętnie cię przyjmą. ;(
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5286
#Maniekk19 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 12:43
Jeżeli ktoś patrzy na zarobki i widzi 1200 zł na ręke to oczywiście że nie ma pracy ;)
Trzeba od czegoś zacząć no niestety.
~ niezalogowany
15 lutego 2012r. o 12:46
akmed666 napisał(a): W tym mieście nie ma pracy a już zimą to porażka no chyba że za darmo wtedy wszyscy pracodawcy chętnie cię przyjmą. ;(

W PUP-ie kilka ofert pracy jest nawet jedna nawet za 11 tys. złotych
http://pup.boleslawiec.ibip.pl/public/get_file_contents.php?id=220708
Dla chcącego nic trudnego....

... Łatwiej napisać że pracy niema.
4261
#akmed666 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:00
~ napisał(a):
akmed666 napisał(a): W tym mieście nie ma pracy a już zimą to porażka no chyba że za darmo wtedy wszyscy pracodawcy chętnie cię przyjmą. ;(

I po co cwaniaczysz jasne jeżeli ktoś chce pracować za 1000 zł to owszem tylko że to już nie praca tylko wyzysk z uwagi na obecną sytuację w naszym kraju

Dopisane 15.02.2012r. o godz. 13:00:

http://beta.chomikuj.pl/?page=492865"
8522
#bezradna nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:01
akmed666 napisał(a):
~ napisał(a):

I po co cwaniaczysz jasne jeżeli ktoś chce pracować za 1000 zł to owszem tylko że to już nie praca tylko wyzysk z uwagi na obecną sytuację w naszym kraju

Ja z chęcią nawet taką pracę bym przyjęła. Tylko niech dadzą mi umowę. Poza tym ileż można wysyłać CV jak i tak nie oddzwaniają. Jest jednak wiele ofert skąd zadzwonią od razu - piszą, że atrakcyjne zarobki a masz 5 zł na godzinę i umowę-zlecenie. W razie W nie masz za to nawet zasiłku z bezrobotnych (bo za mało zarobiłeś) ale zawsze to coś.
4261
#akmed666 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:04
bezradna napisał(a):
akmed666 napisał(a):
~ napisał(a):

Ja z chęcią nawet taką pracę bym przyjęła. Tylko niech dadzą mi umowę. Poza tym ileż można wysyłać CV jak i tak nie oddzwaniają. Jest jednak wiele ofert skąd zadzwonią od razu - piszą, że atrakcyjne zarobki a masz 5 zł na godzinę i umowę-zlecenie. W razie W nie masz za to nawet zasiłku z bezrobotnych (bo za mało zarobiłeś) ale zawsze to coś.

Nie jestem pazerny po prostu same kredyty mam na ponad 1000 zł miesięcznie a jeszcze trzeba żyć prawda ?
4560
#Wiolizna nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:04
akmed, jeśli wiesz, że możesz zarobić więcej np. ze względu na wykształcenie lub doświadczenie, znajomość języków obcych to na Ciebie czekają. Jeśli nie masz tego na swoim koncie to bierz 1200 miesięcznie. Jak to się mówi LEPSZY RYDZ NIŻ NIC. Najważniejsze to się gdzieś zahaczyć. Też kiedyś myślałam, że nie znajdę w Bolesławcu pracy, ale po miesiącu intensywnego szukania wkońcu coś znalazłam za 1200 i nie było tak źle. Sądzę, że gdybym wróciła do Polski to znowu coś bym znalazła. :)

"Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" :)
4261
#akmed666 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:09
Wiolizna napisał(a): akmed, jeśli wiesz, że możesz zarobić więcej np. ze względu na wykształcenie lub doświadczenie, znajomość języków obcych to na Ciebie czekają. Jeśli nie masz tego na swoim koncie to bierz 1200 miesięcznie. Jak to się mówi LEPSZY RYDZ NIŻ NIC. Najważniejsze to się gdzieś zahaczyć. Też kiedyś myślałam, że nie znajdę w Bolesławcu pracy, ale po miesiącu intensywnego szukania wkońcu coś znalazłam za 1200 i nie było tak źle. Sądzę, że gdybym wróciła do Polski to znowu coś bym znalazła. :)

Do niedawna jeszcze tak było mam duży staż pracy i spore umiejętności jestem młody a jednak
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza