Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~ niezalogowany
15 lutego 2012r. o 13:15
akmed666 napisał(a):
I po co cwaniaczysz jasne jeżeli ktoś chce pracować za 1000 zł to owszem tylko że to już nie praca tylko wyzysk z uwagi na obecną sytuację w naszym kraju

Ja w tych ofertach widzę pracę i za 4000 i za 11000 zł. Chyba da się za tyle przeżyć ? I ten 1000 kredytu spłacić ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 lutego 2012r. o 13:16
Ale najłatwiej siedzieć przy komputerze i narzekać.
4261
#akmed666 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:19
Łatwo powiedzieć podania mam już chyba wszędzie porozsyłane nawet na kopalniach lubin i polkowice posiadam także kurs na wozy odstawcze zrobiony prywatnie za nie małe pieniądze. Niestety uroki zimy
~złośliwiec niezalogowany
15 lutego 2012r. o 13:37
zatrudnij się w urzędzie pracy to znajdziesz coś szybciej
bo co lepsze oferty to znajomym zostawiają albo sami korzystają :)
4261
#akmed666 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:41
Tu się zgadzam całkowicie moja znajoma kiedyś tam robiła staż i dokładnie tak samo to opisała. Chociaż gdybym był na ich miejscu pewnie robił bym to samo
~ niezalogowany
15 lutego 2012r. o 13:46
akmed666 napisał(a): Tu się zgadzam całkowicie moja znajoma kiedyś tam robiła staż i dokładnie tak samo to opisała. Chociaż gdybym był na ich miejscu pewnie robił bym to samo

Bzdura! Każdy pracodawca który zgłasza miejsce pracy ma zagwarantowaną publikację tego ogłoszenia. I zapewniam że pracodawcy kontrolują czy ich ogłoszenia są umieszczane. Wiem bo sam wielokrotnie szukałem pracowników w ten sposób do pracy za dużo więcej niż 1000 PLN.
4261
#akmed666 nieaktywny
15 lutego 2012r. o 13:53
Nie rozumiesz chodzi o to że gdy tylko coś ciekawego się pojawi to kto pierwszy o tym wie ? tak pracownicy urzędu pracy a oni przecież mają rodziny znajomych i natychmiast dają im znać to coś na zasadzie wyścigu a oni robią fallstart
~papi niezalogowany
15 lutego 2012r. o 13:59
Jestem po studiach. Wróciłam do Bc, nie wiem po co. Myslałam, ze to tylko gadanie, ze tu pracy nie ma, ze tak tylko mówią ci, którym się nie chce szukać. Mam cięzką sytuację w domu i wierzcie mi, pracowałabym za 1200 i niech będzie śmieciowa umowa-zlecenie, ale żeby było cokolwiek. Nie jestem głupia ani leniwa, jak pracuję to daję 100% z siebie. Jedyne prace jakie wykonywałam to prace wakacyjne, żeby coś dorobić, pomóc rodzicom, ale pracowałam. No ale jak przychodzi co do czego, to oczywiście nie mam doświadczenia i pani podziękujemy. No to przepraszam bardzo, gdzie ja mam zdobyć to doświadczenie? To po pierwsze. Po drugie praca naszego urzędu pracy to jakaś kpina. Kiedy się zarejestrowałam kazali mi przyjsc za 3 miesiące. Trzy miesiące! A przez ten czas martw się człowieku sam o siebie. Wysyłałam setki CV, chodziłam po mieście, pytałam, zostawiałam podania. Nic. Chodziłam na rozmowy kwalifikacyjne, ale ostatecznie wybierali kogoś z doświadczeniem. Po takim czymś człowiek może stracić poczucie własnej wartości. Po 4 miesiącach na bezrobociu można zwariować i wpaść w depresję. Nie wiem, co dalej. Nie ma pracy w Bolesławcu. Pracodawcy dobrze to wiedzą i jeszcze wykorzystują ludzi dając im śmieciowe umowy i pomiatając nimi na wszystkie strony, bo taki pracownik da ze sobą zrobić wszystko, byle tylko pracy nie utracić.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza