Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

3040
#misiek1032 nieaktywny
6 marca 2012r. o 12:29
jest praca tylko trzeba troche pochodzic popatrzec po necie ja szukalam 2 tygodnie i prosze jestem zadowolona bo chodzilam pytalam na necie szukalam trzeba tylko troche checi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 marca 2012r. o 12:38
misiek1032 napisał(a): jest praca tylko trzeba troche pochodzic popatrzec po necie ja szukalam 2 tygodnie i prosze jestem zadowolona bo chodzilam pytalam na necie szukalam trzeba tylko troche checi

Pochodzić po mieście popatrzeć na co na sklepy?Na kartki na drzwiach przyjmę praktykantkę lub na staż.Młoda energiczną i najlepiej bezdzietną aby dużo czasu miała.
Ja pracowałam na produkcji nie mam doświadczenia za kasą i co mam teraz zrobić ze względu zdrowotnych na produkcje nie pójdę a za kase mnie nikt nie przyjmie to gdzie mam chodzić?
~ niezalogowany
6 marca 2012r. o 12:56
pracy nie ma a jak cos sie znajdzie to pracodawca ma kosmiczne wymagania w zamian oferujac minimalna krajowa lub niewiele wiecej. kto moze niech sie katapultuje do krajow skandynawskich lub wielkiej brytanii. tam bedzie zyl jak czlowiek, tu jak smiec.
~lol niezalogowany
6 marca 2012r. o 15:01
coz trzeba migrować :)
~ niezalogowany
27 marca 2012r. o 11:11
I jak poprawia się w Bolesławcu sytuacja ? Warto wracać ?
~~04 niezalogowany
27 marca 2012r. o 12:16
Długo już szukam pracy, choć wiele osób które mnie nie znają mówią, że przeglądają ogłoszenia i pracy jest tylko trzeba chcieć. Cóż nie znoszę takich ludzi, nie szukają pracy, widzą coś ale niebardzo wiedzą co, ale oceniają innych. Jednak wiem o czym mówią, bo gdy sama oglądam ogłoszenia to zawsze coś znajdę, ale kiedy dzwonie okazuje się, że oferta niezgodna z opisem np. Na stronie PUP mają ofertę pracownika biurowego ( podstawy niemieckiego i obsługa biura). Znam średnio-komunikatywnie ang. i mam podstawy niemieckiego, ale gdy zadzwoniłam pani od dzień dobry była bardzo nieprzyjemna, chciała niemiecki komunikatywny no i nie podobało jej sie , że nie mam dośw. w biurze. Kolejny raz zadzwoniłam tam za jakiś czas bo ogłoszenie ukazało sie na tym portalu, ale nie podano nazwy firmy, kolejny raz pani była straszna tym razem przeszkodą było, że nie jestem z Nowogrodźca bo przecież pisało okolice, na dalszy plan zszedł niemiecki i doświadczenie, nie interesowało ją, że mam samochód...Więc jeśli ktoś pisze, że jest praca to badzo prosze wskazać konkretne ogłoszenie, bo takich przykładów jest mnóstwo. Spróbowałabym w tej pracy mimo, że dojechać trzeba babsko wredne i płaciła 1500 brutto, nie musze nikomu tłumaczyć na co to starczy.
Dla tych co myślą, że za granicą lepiej dodam , ze tak żyje sie zdecydowanie łatwiej. Wykonując choćby najgorsze prace można żyć na normalnym poziomie , ale nie zapominajmy , że recesja dotarłą wszędzie i w innych krajach nie jest już tak łatwo znaleźć choćby tę najgorszą pracę.
~ona niezalogowany
27 marca 2012r. o 12:51
albo ja mam jakieś dziwne szczęście, albo ludzie sobie nie radzą z szukaniem pracy... ja cięgle mam pracę i ciągle zmieniam na lepszą, nawet kiedy już nie chcę to ludzie mówią, że szukają kogoś na to czy na to stanowisko , więc polecam moich przyjaciół (którzy mają problemy ze znalezieniem pracy) i już. Naprawdę jest dużo pracy i przedsiębiorcy narzekają, że brakuje dobrych (lojalnych, rozgarniętych, rzetelnych i znających min jeden język pracowników) a nawet dla tych bez wykształcenia jest sporo pracy. Więc litości , pokażcie na co was stać, odstrzelcie piękne CV i pytać :) powodzenia - aha i liczy się dobry wygląd! tzn zadbany pracownik ma 100% więcej szans na zdobycie dobrej pracy :) nie oszukujmy się.

p.p. teraz Nantes poszukuje pracowników, restauracje w Bolesławcu, kucharze są potrzebni, kelnerzy, majstrowie itp.. ;]
~ niezalogowany
27 marca 2012r. o 12:55
potrzebne są też nianie
pracownicy w ogrodnictwie
itd
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza