Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~ niezalogowany
5 marca 2012r. o 16:15
Były do Polfy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ave niezalogowany
5 marca 2012r. o 17:50
~ napisał(a): gdzie są przyjęcia teraz?

~ napisał(a): Były do Polfy

Były i do NASA ale co z tego. Pytanie brzmiało gdzie są, a nie gdzie były.
~Łukasz niezalogowany
5 marca 2012r. o 22:19
bezrobocie to w Polsce plaga ,w Bolesławcu to jest wielkie polowanie na zatrudnienie przez bezrobotnych mimo tego pracodawcy nie sa w stanie obnizac ilosci osob ktore sa bez pracy. Niektorzy (a ja sie do nich zaliczam) chcieliby miec prace i jej intensywnie szukaja. Pracowac moge nawet 16 godzin na dobe (co juz nieraz praktykowalem pracujac w pewnej firmie Holenderskiej) -nie moge znalesc pracy... mam 25 lat niejednokrotnie pracowalem ciezko fizycznie,jestem po LO o profilu informatycznym.Chcialbym zaczac pracowac ,interesuje mnie kazdy rodzaj pracy (wszystkiego mozna sie nauczyc tylko trzeba miec mozliwosci i checi.Ja checi mam ale nie mam mozliwosci pokazania pracodawcy na co mnie stac) jak sa jakies propozycje dla mnie to prosze o kontakt moj numer tel 788299427 mile widziany sms bo nie zawsze moge odebrac,ewentualnie bede oddzwanial .Pozdrawiam wszystkich :)
~ niezalogowany
5 marca 2012r. o 23:00
Zapisz się do jedynie słusznej partii, może to ci pomoże znależć pracę? :/
~xyz niezalogowany
5 marca 2012r. o 23:14
sprawa bardzo prosta wyjedz z tego kraju i po sprawie najlepiej będzie jak ruski dogada się z niemcem i przetną ten kraj na pół i podzielą się zniknie to z mapy i znikną problemy bo za te pieniądze to nie praca tylko obozy przetrwania a gdzie srednia krajowa 4000 tys szlak trafił w nowej irlandi nie możliwe o to znowu realia
~ niezalogowany
5 marca 2012r. o 23:48
~Łukasz napisał(a): bezrobocie to w Polsce plaga ,w Bolesławcu to jest wielkie polowanie na zatrudnienie przez bezrobotnych mimo tego pracodawcy nie sa w stanie obnizac ilosci osob ktore sa bez pracy. Niektorzy (a ja sie do nich zaliczam) chcieliby miec prace i jej intensywnie szukaja. Pracowac moge nawet 16 godzin na dobe (co juz nieraz praktykowalem pracujac w pewnej firmie Holenderskiej) -nie moge znalesc pracy... mam 25 lat niejednokrotnie pracowalem ciezko fizycznie,jestem po LO o profilu informatycznym.Chcialbym zaczac pracowac ,interesuje mnie kazdy rodzaj pracy (wszystkiego mozna sie nauczyc tylko trzeba miec mozliwosci i checi.Ja checi mam ale nie mam mozliwosci pokazania pracodawcy na co mnie stac) jak sa jakies propozycje dla mnie to prosze o kontakt moj numer tel 788299427 mile widziany sms bo nie zawsze moge odebrac,ewentualnie bede oddzwanial .Pozdrawiam wszystkich :)

Łukasz -
Prześlij aplikacje ze zdjęciem na adres [email protected],
jutro są rozmowy kwalifikacyjne, jestem umówiony kto wie .... ;), może się załapiesz
~ niezalogowany
5 marca 2012r. o 23:49
Nie ma po co wyjeżdżać. Najlepiej podkulić ogon i zostawić oddział geriatryczny na pastwę losu.
Trzeba usunąć niektórych od koryta i wszystko się zmieni .
Już się nie mogę doczekać :D
~ niezalogowany
6 marca 2012r. o 6:03
~ napisał(a): Nie ma po co wyjeżdżać. Najlepiej podkulić ogon i zostawić oddział geriatryczny na pastwę losu.
Trzeba usunąć niektórych od koryta i wszystko się zmieni .
Już się nie mogę doczekać :D

ale jestes madry! juz zacznij usuwac madralo.nie tacy jak ty probowali cos zrobic w rtym kraju i nic z tego nie wyszlo. Nasze panstwo ma gdzies biednego bezrobotnego i tytlko patrzy jak klody pod nogi rzucic. Polecam program Panstwo w panstwie- tam mozesz obejrzec jak potrafi zniszczyc i upodlic człowieka.
jesli chcesz jakos zyc i nie martwic co dasz rano dziecku do jedzenia to wyjezdzaj pokis mlody.a jak sie dorobisz i odlozysz na godziwe zycie wtedy bedzie czas na zgrywanie patrioty kolego! :/
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA PÓŁNOC Nieruchomości zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza