krzysztoforus2 napisał(a): W Grecji ,która jest w kryzysie Można na państwowej posadzie zarobić około 6000 zł. Tak zadecydowała Bruksela.
~. napisał(a): no niestety to jest fakt,że zaczyna się od 1200 i na tym też kończy i traci prace często bo brak zamówień czy coś tam i jest redukcja.na co ma niby te 1200 starczyć? przedszkole 400 lub więcej,dojazd z 200,czynsz z 500 i ..........koniec.rachunkow nie da się już doliczyć,żywności też wiec po co było sie zrywać z łóżka i lecieć do pracy???
od czegoś to może sobie zacząć chłopak lub dziewczyna po szkole mieszkający z rodzicami i rozpoczyna swoją przygodę bycia dorosłym w tym okropnym kraju.
~olala napisał(a): przepraszam,ze wtrynie sie z tym pytaniem,ale doszly mnie sluchy,ze potrzebuja pracownikow do nowo otwieranego domu pomocy spolecznej? czy to prawda,posiada ktos jakies informacje?
~ napisał(a):''~olala napisał(a): przepraszam,ze wtrynie sie z tym pytaniem,ale doszly mnie sluchy,ze potrzebuja pracownikow do nowo otwieranego domu pomocy spolecznej? czy to prawda,posiada ktos jakies informacje?
Nie chciałabym być złym prorokiem ale podejrzewam,że "lepsze" stanowiska są już rozdane...
~ja napisał(a): I co przyjął kogoś do pracy ten rzekomy pracodawca czy to ściema była.Wie coś ktoś?