Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~mazurka niezalogowany
20 lutego 2012r. o 18:24
krzysztoforus2 napisał(a): W Grecji ,która jest w kryzysie Można na państwowej posadzie zarobić około 6000 zł. Tak zadecydowała Bruksela.

A nie sądzi Pan, że to właśnie dlatego w Grecji mamy kryzys?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~olala niezalogowany
20 lutego 2012r. o 18:27
przepraszam,ze wtrynie sie z tym pytaniem,ale doszly mnie sluchy,ze potrzebuja pracownikow do nowo otwieranego domu pomocy spolecznej? czy to prawda,posiada ktos jakies informacje?
~mazurka niezalogowany
20 lutego 2012r. o 18:35
~. napisał(a): no niestety to jest fakt,że zaczyna się od 1200 i na tym też kończy i traci prace często bo brak zamówień czy coś tam i jest redukcja.na co ma niby te 1200 starczyć? przedszkole 400 lub więcej,dojazd z 200,czynsz z 500 i ..........koniec.rachunkow nie da się już doliczyć,żywności też wiec po co było sie zrywać z łóżka i lecieć do pracy???
od czegoś to może sobie zacząć chłopak lub dziewczyna po szkole mieszkający z rodzicami i rozpoczyna swoją przygodę bycia dorosłym w tym okropnym kraju.

No oczywiście bo lepiej jest leżeć w domu niż mieć ten 1200 zł.
~ niezalogowany
20 lutego 2012r. o 19:00
~olala napisał(a): przepraszam,ze wtrynie sie z tym pytaniem,ale doszly mnie sluchy,ze potrzebuja pracownikow do nowo otwieranego domu pomocy spolecznej? czy to prawda,posiada ktos jakies informacje?

Nie chciałabym być złym prorokiem ale podejrzewam,że "lepsze" stanowiska są już rozdane...
~ niezalogowany
21 lutego 2012r. o 10:30
~ napisał(a):
~olala napisał(a): przepraszam,ze wtrynie sie z tym pytaniem,ale doszly mnie sluchy,ze potrzebuja pracownikow do nowo otwieranego domu pomocy spolecznej? czy to prawda,posiada ktos jakies informacje?

Nie chciałabym być złym prorokiem ale podejrzewam,że "lepsze" stanowiska są już rozdane...
''

i to juz dawno, zanim dom powstał
~ja niezalogowany
21 lutego 2012r. o 11:03
I co przyjął kogoś do pracy ten rzekomy pracodawca czy to ściema była.Wie coś ktoś?
~ niezalogowany
21 lutego 2012r. o 13:06
Kurde- znam ludzi, którzy wzięli sprawy w swoje ręce i zarabiają większe pieniądze aniżeli otrzymaliby na etacie. Sam znam z autopsji fajne programy, z których nieźle można wyciągnąć. Wiem, że w tym kraju taki sposób zarobkowania jest mało popularny- bo najlepiej; "czy się stoi czy się leży, to 5zł się należy..."
Ale żeby coś osiągnąć, to trzeba od siebie coś dać...
4804
#ruda102 nieaktywny
21 lutego 2012r. o 13:11
~ja napisał(a): I co przyjął kogoś do pracy ten rzekomy pracodawca czy to ściema była.Wie coś ktoś?

Rozmowy jeszcze trwają.

Dopisane 21.02.2012r. o godz. 13:11:

Jestem już po...

Chciałabym wrócić do tych chwil, kiedy moim największym zmartwieniem było, czy zdążę na wieczorynkę...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza