Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Nie ma pracy w Bolesławcu

~zaciekawiona niezalogowany
20 lutego 2012r. o 11:47
I
po rozmowie kwalifikacyjnej. :) Pozdrowienia dla wszystkich dyskutujących w temacie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Woj niezalogowany
20 lutego 2012r. o 12:02
~ napisał(a): 8 tys hahahahahahahaha przestan klamac:)

To przyjdź zobaczyć fiszkę
~ niezalogowany
20 lutego 2012r. o 12:12
~zaciekawiona napisał(a): I
po rozmowie kwalifikacyjnej. :) Pozdrowienia dla wszystkich dyskutujących w temacie.

Było mi miło Panią poznać. Mam nadzieję, że baaardzo stresująco nie było.
~ niezalogowany
20 lutego 2012r. o 12:18
~Woj napisał(a):
~ napisał(a): 8 tys hahahahahahahaha przestan klamac:)

To przyjdź zobaczyć fiszkę

to zrob skana i wrzuc. moj kolega tam pracuje i dobrze wiem ile zarabia wiec przestan bredzic :)
~~353245 niezalogowany
20 lutego 2012r. o 12:34
tam to znaczy gdzie ?
4261
#akmed666 nieaktywny
20 lutego 2012r. o 12:35
Ogłoszeń na bolec praca jest dużo ale w większości to zostań konsultantem firmy sprzedającej kosmetyki albo praca przez internet spamowanie i banowanie na ekranie
~do lenia niezalogowany
20 lutego 2012r. o 12:39
~~353245 napisał(a): tam to znaczy gdzie ?

przeczytaj cały temat to będziesz wiedział gdzie...
~zaciekawiona niezalogowany
20 lutego 2012r. o 13:30
~ napisał(a):
~zaciekawiona napisał(a): I

Było mi miło Panią poznać. Mam nadzieję, że baaardzo stresująco nie było.

Dziękuje,mi również bardzo miło .Rozmowa w Pańskiej firmie należała do przyjemności.
Pora teraz zabrać 'sprzęt' i udać się na małą introwertyczną odskocznie chwycić' światło w kadr jak żagle łapią wiatr,obudzić wyobrażnie i zasymulować długi ,dziewiczy rejs statkiem po niezmierzonych urokach morskich przestrzeni nie obawiając się nieplanowanego spotkania z niewiadomo czym
. :) i nic prócz choroby morskiej grożne być nie może.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza