Myślę, że warto mieć wpływ na to jak zostanie wykorzystany nasz podatek. Dla mnie 1% to bardzo niewiele, ale Filipkowi może odmienić całe życie. Ja oddam z pewnością- Was również zachęcam!!!
Witam,
Filipek aktualnie jest przeziębiony, ale już wraca do formy.
Niestety jeszcze nie siedzi , nie raczkuje. 08,03,2012 Będzie miał 16 miesięcy. Walczymy o każdy mały postęp w rozwoju naszego synka. Wzmożone napięcie z przewagą po prawej strone oraz asymetryczne ułożenie nie dają o sobie zapomnieć. Cwiczenia, rehabilitacja,masaże ciała są w codziennym grafiku dnia Filipka, aby mięśnie nie miały przykurczy. Trzy razy Przyjeżdża do nas P. Marianna Winiarska0 Fizykoterapeuta - prywatnie koszt wizyty 90 zł. Raz w tygodniu jeździmy na rehabilitację do Poradni Psychologiczno-Pedagogicznej. NFZ gwarantuje nam aż 10 zabiegów na trzeciego września. Termin dość odległy dlatego musimy działać prywatnie aby Filipek w przyszłości był samodzielny.Ćwicze razem z synkiem , ale rehabilitacja z wykfalifikowanym rehabilitantem jest niezbędna. Dodatkowo powracające infekcje górnych dróg oddechowych opóżniają rehabilitację.
Dziękuje za zainteresowanie.
1 % podatku to nie wiele ale to szansa coraz wieksza z każdym kolejnym 1% na rehabilitację oraz możliwość zkorzystania z niezbędnych turnusów rehabilitacyjnych.
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 20:02:
Filipek ćwiczy na piłece.[img=1329764569_3qkn6ib.jpg]
Dopisane 20.02.2012r. o godz. 20:05:
Filipek bierze inhalacje.[img=1329764720_jl8kyzm.jpg]
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.