Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Gdzie mozna kupić pojedyńczą opone?

2986
#Aronik nieaktywny
7 marca 2012r. o 19:26
Witam, wie ktoś może gdzie można kupić pojedyńcze opony? potrzebują jedną Continental eco contact ep o rozmiarze 195/65 r 15. Widze, ze są na allegro dostępne ale wolałbym jednak zobaczyc co kupuje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
7 marca 2012r. o 20:21
ogólnie to w punktach wylkanizatorskich,np na.spacerowej (droga w kierunku MOSiR),na ul.Jeleniogórskiej lub na Lubanskiej.

Ostatnio szukałem jednej opony (moja mi sie rozdarła z boku więc nie do łatania) i ciężko było,a jeszcze jak szukasz konkretny model to juz w ogóle.
A jak znajdziesz konkretny model to najczęściej będą proponowac kpl 2 sztuk.

Zmoderowano 07.03.2012 godz.20:31 - powód: podwójny post (sentinel)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
4881
#Ata nieaktywny
7 marca 2012r. o 21:26
Może wulkanizacja w kruszynie.....pytajcie o używane...bo nowe to napewno są:)
~klient niezalogowany
7 marca 2012r. o 21:59
Bardzo duży wybór opon nowych i używanych w Zebrzydowej Stacyjnej u Piotrka montaż i wymiana na miejscu.
~artek niezalogowany
7 marca 2012r. o 22:33
Aronik napisał(a): Witam, wie ktoś może gdzie można kupić pojedyńcze opony? potrzebują jedną Continental eco contact ep o rozmiarze 195/65 r 15. Widze, ze są na allegro dostępne ale wolałbym jednak zobaczyc co kupuje.

Kupić możesz wszędzie tam gdzie w ogóle sprzedają opony ale zakładanie jednej nowej opony jest bez sensu i niebezpieczne.
3217
#tomekpl1979 nieaktywny
7 marca 2012r. o 22:58
~klient napisał(a): Bardzo duży wybór opon nowych i używanych w Zebrzydowej Stacyjnej u Piotrka montaż i wymiana na miejscu.

Też polecam zaje dobry fachmistrz, profesjonalizm w każdym calu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~ppp niezalogowany
7 marca 2012r. o 23:05
Mam taką oponę, ale z tego co sie orientuje są 2 rodzaje tego konkretnie modelu różnią sie nieco bieżnikiem a oznaczenia sa takie same
tel668 359 158
2986
#Aronik nieaktywny
7 marca 2012r. o 23:12
z tego co wiem to jedne są z oznaczniem CP a drugie z EP. Jutro zatelefonuje :) Wcale nie zamierzam zakładać jednej nowej opony, chce kupić używaną i ją dopasować to tych które mam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza