Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szkoła katolicka w Bolesławcu?
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 21:06
A może utworzyć w Bolesławcu filię AWF , żeby wszyscy chętni nauczyli się profesjonalnie podskakiwać ?Podskakiwanie przydaje się w robieniu kariery politycznej . Skoki przez płotki , skoki do góry , skoki w dal ,decydują o dobrej kondycji i pozycji .Przykładów daleko nie trzeba szukać. Wuefiści w Bolesławcu są bardzo prężni.
Zawsze i wszędzie są na czele politycznego peletonu. ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 21:21
cemoi07 napisał(a):
Piotr Roman obraża mnie, wystawia mi swą dupę do pocałowania.

Jesli Cie obraza i wystawia do calowania to zglos to odpowiednim organom wladzy.
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 21:35
~ napisał(a):
~A.E. napisał(a): dodam, że należę do tych mądrych i bogatszych rodziców, wolałabym prywatną podstawówkę na wysokim poziomie, ale nie kościelno-państwową.

Jesli jestes madry i bogaty to pozwol innym, ktorzy chca, mktorzy sa inaczej madrzy i bogaci, posylac swoje dzieci do takiej szkoly. Ty nie musisz.

A ja bym chciała dla swojego dziecka żłobek katolicki. Może nad tym pomyśli nasz prezydent?
~ niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 22:29
Widzę że chcecie żeby wasze dzieci były molestowane seksualnie
3363
#Carloss nieaktywny
25 kwietnia 2012r. o 22:35
Szkoła katolicka może być konkurencją dla pozostałych. I dobrze. Tylko niech bedzie w pełni finansowana przez bolesławiecki kler a nie przez pieniądze z podatków... Kto będzie chciał ten wyśle swoje dziecko do takiej szkoły, kto nie to nie. Osobiście nie chciałabym się w takowej znaleźć, ale samo jej istnienie mnie nie razi. Myślę jednak, że katolicyzm traci wyznawców i taka szkoła za długo nie pociągnie jeśli będzie jakoś szczególnie mocno poziomem nauczania religii i wpajania wiary odbiegać od "normalnych" szkół. ;)

www.garuda.cba.pl
~ja niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 23:04
Reformy pana Filipowicza w szkołach prowadza do zwolnień nauczycieli.Ostatni pomysł.Szukanie oszczędności , teraz wiem na co. Katolicka szkoła.Czy zatrudni pan w niej nauczycieli, którzy utracili pracę w czasie sprawowania przez pana władzy.
~kochana kasiura niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 23:17
coraz mniej w kościele ,to trzeba zbudować nowe podstawy finansowe, aby kręcić za państwowe pieniążki..hi,hi
~Rodzic niezalogowany
25 kwietnia 2012r. o 23:19
Nie rozumiem, dlaczego propozycja Prezydenta wzbudziła aż taką agresję. Nikt nikogo nie będzie przecież zmuszał do posyłania dziecka do szkoły katolickiej. Ale obawiam się, że jak w Krakowie, liczba chętnych wielokrotnie przekroczy liczbę miejsc, bo dziwnym trafem, w tych szkołach wyniki są o wiele wyższe niż w publicznych. A czytając wypowiedzi na ten temat, odniosłam wrażenie, że porządna szkoła w naszym mieście bardzo by się przydała, może poziom - zarówno językowy, jak i kulturalny tekstów zamieszczanych w Internecie, nieco by się podniósł ?!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza