~nie mój Bolesławiec niezalogowany 30 stycznia 2010r. o 0:46
byłam w Bolesławcu kilka razy u moich bliskich znajomych ale stwierdziłam że tam przeważnie mieszkają ludziska którzy nie szanują swoich pobratymców.....ja osobiście nie chciałabym tam mieszkac , zawsze myślałam że w takim małym miasteczku wszyscy się szanują i pomagają, wspierają się wzajemnie i bardzo się rozczarowałam tym miejscem.ponieważ ludzie nie są tam serdeczni i gościnni...no moze poza kilkoma osobami
małe miasteczko??może metropolią to nie jestesmy no ale bez przeady,nawet na naszym skromnym forum sie wszyscy nie znamy:D
Oj musiałaś trafic na zlych ludzi:)
Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.