Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
1593
#lukassan nieaktywny
27 czerwca 2008r. o 22:35
zalew napisał(a): A czy wie ktoś co się obecnie dzieje z wiaduktem? przechodziłem dzisiaj i widziałem postawione rusztowania do samej góry na 3-ch filarach, pracownik piaskował fasadę a w pobliżu sporo ciężkiego sprzętu. Do tego w wielu miejscach wylane fundamenty pod przęsłami. Czyżby zamierzano odtworzyć kładkę dla pieszych wzdłuż wiaduktu przez Bóbr?

nie, to nie będzie kładka dla pieszych tylko kolejne rondo tyle że teraz kolejowe :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~sowwa niezalogowany
2 listopada 2008r. o 19:20
~sandra napisał(a): bolesławiec jest super

no proszę? Bolesławiec jest super? a czy TY Sandro wiiesz ,że w Bolesławcu łamie się prawo?że w Bolesławcu cierpia zwierzęta? polecam Ci wizytę w Centrum Ogrodniczym a konkretnie w czymś co niby ma być schroniskiem dla psów....ten stan rzeczy jest wymownym świadectwem o nas samych ja się z tym nie godzę...!!!! A TY?polecam forum schronisko dla psów w Bolesławcu...i nie mówcie że w tym mieście jest ok ! BO NIE JEST!!!!
2899
#Rafiko1222 nieaktywny
30 stycznia 2009r. o 12:41
~sandra napisał(a): bolesławiec jest super
a co ma do tego bolesławiec tylko strona ;d
2889
#kazimierz nieaktywny
31 stycznia 2009r. o 21:38
~~Adamak napisał(a): Do Artura:chodziło mi o galerię typu "Dominikańska" we Wrocławiu....:)

Z tego co wiem ma być zburzony Hotel Piast i tam będzie Galeria typu Dominikańska.
~będzie lepiej? niezalogowany
31 stycznia 2009r. o 21:48
kazimierz napisał(a):
~~Adamak napisał(a): Do Artura:chodziło mi o galerię typu "Dominikańska" we Wrocławiu....:)

Z tego co wiem ma być zburzony Hotel Piast i tam będzie Galeria typu Dominikańska.

"od Piasta do Sasa"
2889
#kazimierz nieaktywny
31 stycznia 2009r. o 21:58
~będzie lepiej? napisał(a):
kazimierz napisał(a):

"od Piasta do Sasa"

Haha ! słuszna uwaga, gratuluję refleksu!
391
kacfrojd
14 marca 2009r. o 13:35
michalpl napisał(a): Z tego co wiem, to te 20 gr dopłaty do każdego biletu pozostaje w kieszeni kierowcy.
On indywidualnie zaopatruje się w bilety w kasie MZK i sprzedaje je w autobusie...
Jeśli tak rzeczywiście jest, bo nie jestem do końca pewien, to każdy kierowca powinien mieć założoną działalność gospodarczą i płacić podatki za zyski ze sprzedaży tychże biletów...

dajcie ludziom żyć!! im bardziej zniechęci się ludzi do kupowania biletów w autobusie tym punktualniejsze one będą :D
~ewa* niezalogowany
24 marca 2009r. o 14:11
THE RASMUS***********************
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza