Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
2400
#Becheldor nieaktywny
8 marca 2008r. o 20:32
zibi napisał(a): Bolesławiec jest coraz piekniejszym miastem!!! Pozdrawiam wszystkich Bolesławian!!!!

Bolesławiec pięknym miastem ?? !! :D Większej bzdury juz dawno nie słyszałem :D To żałosna dziura bez żadnych perspektyw na rozwój.

Powrócę Za dni dziesięć Jako twój cień I zapoluję
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1773
#Gotrekus nieaktywny
9 marca 2008r. o 21:30
Nie gadaj farmazonów.Widziałem gorsze dziury.A Bolec ma naprawdę szanse na świetny rozwój tylko trzeba to wykorzystać.
2330
#Inka87 nieaktywny
10 marca 2008r. o 6:49
jasne, wystarczy przejechać przez okoliczne "miasteczka" i człowiek i tak woli wrócic do bolca. Wiadomo, że wielu(!!) rzeczy tu brakuje, studentów nic z wrocka i innych miast tu nie ciągnie na weekendy do domu, ale nie popadajmy w aż takie skrajności...

nie chcę byś próbowal dostosować mój sposób wypowiedzi do własnych preferencji estetycznych...
~jegomosc niezalogowany
10 marca 2008r. o 8:10
Ja zawsze chetnie wracam do boleslawca i tesknie za nim, gdy jestem gdzies indziej. Nie wyobrazam sobie, zebym mogl mieszkac na stale poza boleslawcem.
2407
#Cecil nieaktywny
10 marca 2008r. o 12:36
Bolesławiec jest piękny i naprawde ma mozliwości. Ludzie, kórzy ciągle narzekają nic dla tego miasta nie zrobią.
Ale na szczeście są jeszcze ludzie, którzy wierzą w to miasto i w jego szanse.
Wcale nie musimy być jak Wrocław, możemy mieć swój styl. Bolesławiec to miłe miasto z niezłymi tradycjami.
Ja tu zostaje i mam zamiar się rozwijać.
A wszystkim, którzy chcą stąd wyjechać mówię: "Szczęśliwej drogi juz czas...."

Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie chcą!!
2400
#Becheldor nieaktywny
11 marca 2008r. o 12:21
Gotrekus napisał(a): Nie gadaj farmazonów.Widziałem gorsze dziury.A Bolec ma naprawdę szanse na świetny rozwój tylko trzeba to wykorzystać.

Sam sie zastanów nad pierdołami jakie gadasz :P Ta dziura utkneła na dobre w przeszłości.Za bardzo skupiono się na tej badziewnej ceramice a nie rozwija sie innego przemysłu.Co do tych szans na rozwój to nie podniecaj sie tak bo ich zdecydowanie nie ma :]

Dopisane 11.03.2008r. o godz. 12:21:

Cecil napisał(a): Bolesławiec jest piękny i naprawde ma mozliwości. Ludzie, kórzy ciągle narzekają nic dla tego miasta nie zrobią.
Ale na szczeście są jeszcze ludzie, którzy wierzą w to miasto i w jego szanse.
Wcale nie musimy być jak Wrocław, możemy mieć swój styl. Bolesławiec to miłe miasto z niezłymi tradycjami.
Ja tu zostaje i mam zamiar się rozwijać.
A wszystkim, którzy chcą stąd wyjechać mówię: "Szczęśliwej drogi juz czas...."

PIĘKNY ?? !! Dobrze sie czujesz ?? !! Amoże masz kłopoty ze wzrokiem ?? Co jest w nim takiego pięknego ?? !!

Powrócę Za dni dziesięć Jako twój cień I zapoluję
211
skorn
11 marca 2008r. o 13:50
napewno wyglada lepiej niz lwówek czy nowogrodziec : D

<i>
2330
#Inka87 nieaktywny
11 marca 2008r. o 17:08
skorn napisał(a): napewno wyglada lepiej niz lwówek czy nowogrodziec : D

oczywiście, że tak. fakt że śmiech na sali jest jak sie stoi i patrzy na "biurowce" (nazwijmy to) na lokietka i naprzeciw obskurną kamienice, ale napewno dużo lepsze to niż uliczki okolicznych miasteczek.....

nie chcę byś próbowal dostosować mój sposób wypowiedzi do własnych preferencji estetycznych...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza