dlaczego jesteście tacy nerwowi, przecież każdy ma prawo mieć włąsne zdanie nawet na temat Bolesławca, chociaż nie jestem stąd to powiem wam ,że taka "mała wioska"jak ktoś powiedział to najlepsze co może być, nie to co zgniłe miasto.
Ci co mieszkają w Bolesławcu nie doceniają tego, jest dużo ludzi którzy narzekają na to miasto. Ale gdyby byli w większym mieście takim jak Wrocław czy warszawa to zapewne chcieliby wrócić do naszego miasteczka, które ma swój klimat i nikt tego już nie zabierze naszej mieścinie. U nas dzieje się stosunkowo dużo widać wiele osób stara się o to żeby nasze miasto wyglądało coraz ładniej i było coraz lepszym miastem. Doceńmy to jak jest teraz, bo kiedyś było gorzej moim zdaniem, rozwijamy się i to jest najważniejsze. Nigdy nie będzie idealnie, bo co to za Zycie jeśli byłoby wszystko ok.
boleslawiec jest najpiekniejszym miastem ladny zadbany wiele sie zmienia lecz w niektorych punktach uslugowych pracuja ludzie nie kulturalni tak mnie spotkalo 20 sierpnia w pko sa na szopena okolo godziny 15 stej ctuje kasjerke ktora do mnie sie zwrocila jak bede chciala to pania obsluze jest swiadek juz nigdy nie powieze swoje pieniadze w tym pkp poniewaz kiedys przyjde i moge uslyszec od tej samej pani moze takie slowa jak bede chciala to pani wyplace pieniadze dlatego zmienilam pko i powiezylam pieniadze w innym banku nie mialam okazji porozmawiac z prezesem poniewaz nie udzielono mi zadnej informacji gdzie ma swoja siedzibe ajuz wyjezdzalam za granice gdzie obecnie mieszkam i pracuje lecz co roku przyjezdzam na urlop i lokuje swoje pieniadze w polsce w boleslawcu moim kochanym boleslawcu wanda s obecnie z grecji1
jak oni mogli w tym pko?! Ale na pewno zwolnili już tą niewdzięczną panią, która całymi dniami przyjmuje zrzędliwych klientów i wygnali ją z naszego kochanego Bolesławca!!;d
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.