Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
1181
#PoLoo nieaktywny
23 lutego 2007r. o 12:59
krol czekaj czekaj ... to w BC ... maja postawic pomnik prezydenta ?? ... kogo ? Romka ? / ;| ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~weronika niezalogowany
15 kwietnia 2007r. o 20:37
opowiadasz Kocham Bolec.Info y o bol-cu!!!!!!!!

Zastosowana autokorekta

1818
#lil01ka nieaktywny
20 kwietnia 2007r. o 9:59
podoba mi się Wasze miasto
1804
#Hammer nieaktywny
24 kwietnia 2007r. o 15:54
jest ok ,ale gdzie jest forum gdzie mogliby pogadać wszyscy użytkownicy on line?
1643
#SZEJKU nieaktywny
13 maja 2007r. o 23:29
Sekkmet napisał(a):
Calahan napisał(a):
khreecik napisał(a): beznadzieja:P zawsze mam zawaloną tą skrzynke tymi wiadomościami
Wystarczy to powylaczac w profilu uzytkownika i nic nie bedzie przychodzilo na skrzynke:).

tak, ale jako nowy uzytkownik zanim znalazlam w czym tkwi problem i czemu mi zawalacie ta skrzynke to troche potrwalo... ;) wiem ze nie tylko ja mialam z tym problem

POPIERAM!! POWINNI TO ZMIENIC BO POCO KOMU TO?? POZDRAWIAM

Dowiedz się kim jesteś i pozostań sobą...;-)
~laurka17 niezalogowany
15 czerwca 2007r. o 10:20
Jestem Bolesławianką i jestem dumna ze swojego miasta ;).
Mimo tego że nasz Rynek wygląda lepiej to nie jest dokładnie zrobiony,ostatnio pare razy podtknęłam sie natym bruku nowym.Normalna kobieta nie przejdzie w lepszych butach :/ bo zaraz się podtyka-chwieje :]
1954
#Hacker nieaktywny
24 czerwca 2007r. o 20:23
TO MIASTO JEST POTWORNIE NUUDNE NIC TU NIE MA B-C ŚMIERDZI !! :/
~kitty128 niezalogowany
14 lipca 2007r. o 9:20
w bolcu jest cool!! :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza