Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
~Yvio niezalogowany
28 sierpnia 2006r. o 23:58
Więc należało by to jakoś sprawdzić :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~bencki niezalogowany
3 września 2006r. o 14:28
siema gamonie wam dyskoteki w glowie do pracy sie wescie a zabawa sama pszyjdzie
931
#VIPepol nieaktywny
3 września 2006r. o 20:23
Straż miejska od poczatku swojej działalności polubiła moje okolice, mówie głównie o ruskim cmentarzu. Obchodza osiedle - szeregówki i domki jednorodzinne, dalej Lubańska, tam już żadko zachodza, jak idą to głównie na plac manewrowy uczyć sie jazdy na skuterze..niestety ostatnio nie widuje się straży miejskiej lecz policję coraz częściej
1300
#Marian nieaktywny
7 września 2006r. o 14:03
Lubię mieszkać w Bolesławcu. Miasto przez ostatnie 4 lata stało sie piękniejsze. Dokonano bardzo wiele remontów dróg i chodników

Maks
746
#ern0nre nieaktywny
7 września 2006r. o 14:57
nie wiem czy sie myle ale kiedys na strnie pojawil sie temat o remoncie rynku i okolic.. (nie jestem pewien czy na bolec.info ale cos takiego bylo) z tego co pamietam to przebudowa itp. miala trwac przez rok.. od wrzesnia 2006.. wrzesien juz jest.. a ja nie widzialem zednych prac.. ktos moze wie cos na ten temat?
525
#MX nieaktywny
7 września 2006r. o 21:11
Marian napisał(a): Lubię mieszkać w Bolesławcu. Miasto przez ostatnie 4 lata stało sie piękniejsze. Dokonano bardzo wiele remontów dróg i chodników

by Roman ;]
1366
#marekbaran100 nieaktywny
14 października 2006r. o 15:51
Jestem za!!
1122
#muszysko nieaktywny
14 października 2006r. o 16:09
MX napisał(a):
Marian napisał(a): Lubię mieszkać w Bolesławcu. Miasto przez ostatnie 4 lata stało sie piękniejsze. Dokonano bardzo wiele remontów dróg i chodników

by Roman ;]

dokonano?? chyba dokonuje sie* ale po tych dokonaniach i w czasie dokonywania nie widze roznicy a drogi, ktore byly remontowane niedawno juz maja dziury i koleiny, a droga na zgorzeleckiej w czesci miasta czeka juz dluugo na remont bo tam to sie jezdzic juz nie da;/
a most jest co rusz remontowany a juz wyglada jakby mial sie za chwile zalamac. tylko czekam na nastepny most, ale czy sie doczekam? watpie.

sa malarze ktorzy zamieniaja slonce w zolta plame i artysci ktorzy swoim talentem i inteligencja potrafia zolta plame zamienic w slonce PABLO PICASSO
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza