Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nasz Bolesławiec
1268
#Gladiator nieaktywny
21 sierpnia 2006r. o 23:47
dobry pomysł:)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
983
#Calahan nieaktywny
22 sierpnia 2006r. o 2:22
Gladiator napisał(a): dobry pomysł:)
Dobry , tylko jaki??;)...

Jeśli chcemy żyć jak w bajce, najpierw sami musimy zostać bohaterami nie z tej bajki.
830
#gomezzini nieaktywny
22 sierpnia 2006r. o 18:45
maksymek napisał(a): Bolesławiec....miasto jak miasto.....są sentymenty, ale śmieszy mnie, kiedy ktoś mówi, że "bolec jest spoko"., albo "kocham b-c".....zajmijcie się może głodem w Afryce.....może przynajmniej coś pożytecznego z tego wyjdzie!!

a co jest złego w stwierdzeniu typu Kocham Bolesławiec?? a z tym głodem w Afryce to dowaliłeś... :D coś mi się wydaję, że mieszkamy w Polsce i w Bolesłwcu a nie w Afryce :D i powinniśmy starać się rozwiązywać nasze problemy...
874
#sfinks nieaktywny
23 sierpnia 2006r. o 10:03
A ja mieszkam w Bolesławcu od urodzenia i nie mam zamiaru się z niego wyprowadzać... pasuje mi tu .. nie jest ani za duże.. ani za małe... co prawda brakuje kilku rzeczy.... żadne miasto nie jest przecież idelane...
Pozdrawiam
1146
#Fryta nieaktywny
23 sierpnia 2006r. o 12:55
A ja też tu prawie od urodzenia mieszkam i nic mnie tu nie trzyma. ;) Czekam tylko aż wyjadę na studia i to możliwe jak najdalej. Może źle w Bolesławcu nie jest, ale do końca życia mieszkać tu sobie nie wyobrażam.
551
#banan10 nieaktywny
23 sierpnia 2006r. o 13:10
To masz slaba wyobraznie niestety :P:P:P
657
#agak nieaktywny
23 sierpnia 2006r. o 13:31
Calahan napisał(a):
Gladiator napisał(a): dobry pomysł:)
Dobry , tylko jaki??;)...

sms o treści UNICEF na numer: 7245

to o to chodzi w związku z Afryką. ja sama wysyłałam, ale nie wiem, jak jeden sms może uratować pięcioro dzieciaków, skoro koszt jednego smsa to niecałe 2zł :| nie wnikam...

www.agakryspin.com
1181
#PoLoo nieaktywny
23 sierpnia 2006r. o 14:40
agak napisał(a):

sms o treści UNICEF na numer: 7245

to o to chodzi w związku z Afryką. ja sama wysyłałam, ale nie wiem, jak jeden sms może uratować pięcioro dzieciaków, skoro koszt jednego smsa to niecałe 2zł :| nie wnikam...

Aga to jest proste ... jezeli duzo osub by wyslalo tych smsow to wyjdzie wiecej niz 2 zl na osobe ... a sa ludzie dobrej woli ktorzy bardzo chca pomodz i wysylaja nawet po kilka smsow :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.